Laden Evenementen

55+ Schieten bij de schutterij Sint Urbanus Maasniel

juli 24 @ 14:00 - 20:00

Op woensdag 24 juli 2024 organiseert Schutterij St. Urbanus weer de inmiddels traditionele drietalschietwedstrijd voor de 55 plussers op ons schietterrein aan de Maalbroek 201 te Maasniel.

Deze wedstrijd zal geschoten worden op onze 8 kogelvangers.  Ook zal de gratis loterij voor alle deelnemende schutters weer onderdeel uitmaken van het programma.

 

Evenals voorgaande jaren kan alleen maar aan de schietwedstrijd worden deelgenomen door schutters van 55 jaar en ouder. Voor de buksmeester zal zoals gebruikelijk een uitzondering worden gemaakt.

 

Een kaart voor een drietal kost € 3,50 en van het totale inleggeld zal 80% aan prijzen worden uitgekeerd, verder ontvangt het winnende drietal nog een blijvende herinnering.

Indien de wedstrijd onbeslist blijft zal het prijzengeld worden verdeeld onder de kaarten die nog in de wedstrijd zijn en de blijvende herinnering wordt verloot

 

Wij hopen, evenals voorgaande jaren, veel schutters op woensdag 24 juli te mogen begroeten  Wij staan er garant voor dat jullie op het schietterrein in Maasniel, weer een mooie, maar ook gezellige wedstrijd zullen beleven.

 

We zouden het prettig vinden, als men zich aanmeldt voor deelname.

Dit kan via ons e-mailadres: info@urbanusmaasniel.nl

Oud limburgs schuttersfederatie