Juryformulieren OLS 2024 Beekdaelen

Tijdens het OLS 2024 Beekdaelen zullen voor de optocht- en schoonheidswedstrijden door de juryleden nieuwe juryformulieren worden gehanteerd.
Schutterijen kunnen zich eventueel voorbereiden op het Oud-Limburgs Schuttersfeest door de wedstrijdnormen in te zien of, vanaf nu, door de juryformulieren door te nemen die worden gebruikt tijdens de optocht- en schoonheidswedstrijden.
Aan de hand van de juryformulieren kunnen deelnemers zich beter voorbereiden op de wedstrijden. Zij weten door het inkijken van de juryformulieren waaraan de juryleden aandacht zullen besteden. De juryformulieren zijn opgesteld door ervaren juryleden en volgen de criteria zoals die in de normen zijn vastgelegd.

Tijdrooster wedstrijden

Via onderstaande knop kunt u de planning inzien van de muziek-, vendel- en exercitiewedstrijden op het OLS-terrein.

Andere terreinwedstrijden (koninginnen, hofdames, marketetensters, ...) worden beoordeeld vóór de optocht. U kunt hier de gebruikte juryformulieren inzien.

In de planningsoverzichten per schutterij staan richttijden vermeld voor de deelnemers aan de schoonheidswedstrijden. Deelnemers kiezen zelf een willekeurig moment, bij voorkeur in het aangegeven tijdsblok. Met het oog op de eigen vertrektijd voor de optocht, is uittreden in een eerder tijdframe echter ook mogelijk.

Vragen

OLS LOGO definitief 16022024 wit

Afhankelijk van het soort vraag, kunnen enkel secretarissen van schutterijen terecht bij onderstaande personen:

  • afmelden voor een wedstrijd (aanmelden is niet meer mogelijk): bij secretaris OLS Feest Thijs Aengevaeren via secr.olsfeest@olsfederatie.com;
  • vragen over de wedstrijden: wedstrijdsecretaris Rebecca Peeters-Koelen via  wedstrijdcom@olsfederatie.com;
  • problemen van technische aard over de inschrijving/ledenadministratie:  Sonja Creemers via automatiseringscom@olsfederatie.com.

Het tijdrooster van de terreinwedstrijden staat niet ter discussie: hierover kan dan ook niet onderhandeld worden.

Wij wensen iedereen veel succes met de voorbereidingen!

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Drietal Manestraat wint Sjötje

Zaterdag, 13 juli won een meisjesdrietal van Sint-Hubertus Manestraat overtuigend wisseltrofee Sjötje.

Heythuysen wint OLS 2024

In een spannende nek-aan-nek race won op zaterdag, 13 juli Sint Nicolaas Heythuysen het OLS 2024 Beekdaelen.

Grote schuttersbelangstelling van Romereis 2025

Wie mee wil naar Rome met de schuttersreis moet zich snel opgeven. In verband met de beschikbaarheid van hotelkamers is opgave gewenst.