Data Kinjer-OLS

Het Oud-Limburgs Schuttersfeest gaat altijd door op de eerste zondag van juli. Het Kinjer-OLS wordt georganiseerd op de dinsdag vóór het Oud-Limburgs Schuttersfeest. Valt deze dinsdag in de één of twee dagen voor de start van de schoolvakantie in België (Vlaanderen) of Nederland, dan zal het Kinjer-OLS georganiseerd worden op de tweede donderdag voor het Oud-Limburgs Schuttersfeest. In Vlaanderen (België) start de zomervakantie altijd op 1 juli.

De winnaar van het Oud-Limburgs Schuttersfeest organiseert het daarop volgende jaar het Kinjer-OLS én het OLS. Daarom is ieder jaar wél de datum bekend, maar de plaats van het gebeuren is steeds een verrassing.

Save the date

  • dinsdag, 27 juni 2023 in Born
  • donderdag, 27 juni 2024
  • donderdag, 26 juni 2025
  • donderdag, 25 juni 2026
  • donderdag, 24 juni 2027
  • dinsdag, 27 juni 2028

Wat is het Kinjer-OLS?

Neem eens een kijkje op deze webpagina.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

De 71e jaargang voor de Gildetrom

De Gildetrom is het kwartaalmagazine, boordevol nieuws en wetenwaardigheden van de Noord-Brabantse federatie van Schuttersgilden. Zeg maar het Limburgs Schutterstijdschrift van Noord-Brabant. Nu verscheen alweer...

Terugblik loting Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen

Donderdag 21 maart heeft onder toeziend oog van de OLS-Federatie de loting van het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen plaatsgevonden.

Cultuureducatie

Zoals eerder aangekondigd, is cultuurontwikkelaar Lokaal C in samenwerking met het Limburgs Schutterij Museum en onderwijsdeskundigen in de slag om een lespakket gereed te maken....