Ervaar de Magie van Limburg in Attractiepark Toverland

Ontdek al het moois dat de provincie Limburg te bieden heeft. Hoor, zie, proef en ervaar de Magie van Limburg op zondag 24 juli in Attractiepark Toverland. Laat je zintuigen prikkelen in een warme, magische festivalsfeer boordevol Limburgs entertainment.

Laat je betoveren door de mooie klanken van diverse Limburgse fanfares en harmonieën, waaronder ‘de Keuninklikke’ de oudste harmonie van Nederland uit Roermond. Verscheidene schutterijen verzorgen vaandelzwaai- en schietdemonstraties. Bezoekers kunnen bovendien ook zelf een poging wagen tot buksschieten.

Interactief straattheater met levende standbeelden en een goochelende karikaturist toveren een glimlach op ieders gezicht. Of neem deel aan de Magische Mergelworkshop en maak jouw eigen betoverende creatie. Is stilzitten niks voor jou? Dans dan mee met de verschillende dansworkshops, van breakdance tot hiphop.

Bourgondische proeverij
Proef de vele Bourgondische lekkernijen die Limburg rijk is. Diverse smaakvolle streekproducten zijn te proeven bij de marktkraampjes. Of geniet van een drankje in het rijdende magische café van Delinus, waar de gastvrije barman voor de nodige muzikaliteit zorgt tijdens de rit.

Programma Magie van Limburg | 24 juli 2016, Attractiepark Toverland
11:00        Officiële opening door Ger Koopmans (Gedeputeerde Cultuur van de Provincie Limburg) en Caroline Kortooms (Directeur Attractiepark Toverland)
10:00-18:00    Festivalterrein Magie van Limburg geopend
Doorlopend programma met extra entertainment

Het evenement is toegankelijk voor alle bezoekers van Attractiepark Toverland. Voor de proeverij zijn er speciale bonnen verkrijgbaar bij het festivalterrein in het park.
De Magie van Limburg is een initiatief van het Huis voor de Kunsten Limburg, Limburgse Bond van Muziekgezelschappen, Oud-Limburgse Schuttersfederatie, Provincie Limburg en Attractiepark Toverland.
Voor meer informatie, ga naar www.toverland.nl/magie-van-limburg.