Informatieavond Maasbree geannuleerd

Sinds vrijdag, 1 november zijn in de online ledenadministratie enkele aanpassingen doorgevoerd. De grootste wijziging is de mogelijkheid tot het digitaal aanvragen van onderscheidingen.

Begin 2016 hebben wij voor secretarissen enkele informatieavonden georganiseerd om de toen gloednieuwe ledenadministratie te demonstreren. Graag willen wij dit voor alle secretarissen en gebruikers van de online ledenadministratie herhalen, aangevuld met het tonen van de nieuwste aanpassingen.

Deze informatieavonden zullen doorgaan in:

  • GEANNULEERD vanwege te weinig inschrijvingen - Maasbree, Schutterslokaal Sint Martinus Maasbree aan de Schorweg 6 te Maasbree op donderdag, 14 november om 20u
  • Baexem, Baexheimerhof aan de Kerkstraat 1a te Baexem op dinsdag, 19 november om 19u30
  • Molenbeersel, Kantine voetbalclub Hoger op Molenbeersel aan de Truyenstraat 20a te Molenbeersel op maandag, 25 november om 19u30
  • Schimmert, Café ’t Weverke aan de Hoofdstraat 77 te Schimmert op donderdag, 28 november om 20u
     

Secretarissen van schutterijen en bonden alsook andere gebruikers van de online ledenaministratie hebben op dinsdag, 5 november een e-mailbericht ontvangen waarmee zij hun aanwezigheid ten minste 2 dagen voor de informatieavond kunnen bevestigen.