Inspiratiebijeenkomst: Jeugd en leden werven

In de workshop ‘Creatief jeugd en leden’ hebben deelnemers kennisgemaakt met manieren om hun creatieve vermogens te activeren en deze in te zetten voor het bedenken van creatieve oplossingen. Er is tijdens deze workshop flink gebrainstormd en er zijn heel wat creatieve ideeën geboren. Het concretiseren en realiseren van deze ideeën moest vervolgens door de verenigingen zelf worden opgepakt. Dat blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk. Een aantal verenigingen is voortvarend aan de slag gegaan, maar velen vinden het om diverse redenen lastig om vervolgstappen te zetten; de roep om succesvolle praktijkvoorbeelden was groot. Daarom hebben het Huis voor de Kunsten Limburg en trainer Suzanne van Maasakker het initiatief genomen een inspiratiebijeenkomst te organiseren voor verenigingen die graag willen leren van anderen.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst vertellen drie verenigingen (afkomstig uit de koor-, schutterij- en blaasmuziekwereld) over hun succesvolle aanpak om meer (jeugd)leden te werven en de hobbels die ze tegenkwamen. De bijeenkomst wordt begeleid door Suzanne van Maasakker. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën met collega’s van andere verenigingen.

Verzorgd door: Suzanne van Maasakker – Buro Veranders

Meld je voor 22 oktober a.s. aan via het inschrijfformulier op www.hklimburg.nl/motievolkscultuur en laat je inspireren! 
Meer weten? Neem contact op met Gitte Thijssen via 0475 399 291 of gthijssen@hklimburg.nl

Voor het downloaden van de flyer, klik hier!