Jubilarissen Bussen Schutten Neer

Koningsdag, woensdag 27 april 2016, werd bij de Broederschap, de Bussen Schutten, Sint Martinus Neer geschoten om de koningstitel. Maar ook waren er een aantal jubilarissen.

Helaas kon de heer Piet Peeters zijn EGS-onderscheiding niet meer in ontvangst nemen, omdat hij kort voor het koningsvogelschieten van ons is heengegaan, echter werd de onderscheiding postuum in ontvangst genomen.
Deze onderscheiding werd ook postuum toegekend aan Piet Peeters, die korte tijd voor het uitreiken plotseling is overleden. Marijke Peeters van de Vorst nam de onderscheiding postuum in ontvangst.

Ook waren er andere jubilarissen: Ger Geelen met echtgenote EGS onderscheiding in brons vanwege de 40 jaar verdienste nationaal en internationaal voor de vendelgroep, Ton van Rijt met echtgenote vanwege zijn 60 jarig lidmaatschap van de OLS federatie. Frank Sopacua met partner; 25 jaar lid OLS federatie en 25 jaar lid van de LBT en geheel rechts, Jan Smeets met echtgenote; 40 jaar lid van de OLS federatie.

Later op de dag raakte WIM PEULEN de punten het beste en mag als koning 2016 van de Bussen Schutten de vereniging dit jaar op de diverse evenementen en feesten vertegenwoordigen.