Vier schutterijen schieten een feilloze seizoensopening

De schutterijen Sint Antonius en Sint Petrus Baarlo, Sint Sebastianus Sevenum, ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray (Allen A-zestal) en de schutterij Sint Hubertus Beringe (C-zestal) hebben tijdens de seizoensopening van de Schutterscombinatie Noord-Limburg een feilloze schietwedstrijd geschoten.
 
Deze eerste schietwedstrijd werd gehouden op zondag 10 april 2016 bij de schuttersvrienden van Ons Genoegen uit Siebengewald. Het was duidelijk dat de schutters er volop zin in hadden, want de animo was groot te noemen op deze zonnige dag in het mooie Siebengewald en de strijd kon dus volop losbarsten.
 
De strijd in de A-klasse werd dus een prooi voor de A-zestallen van de schutterij Sint Antonius en Sint Petrus Baarlo, ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray en Sint Sebastianus Sevenum, die allen 72 punten schoten.
 
In de B-klasse ging de dagzege naar het zestal van de schutterijen Sint Antonius en Sint Petrus Baarlo, Sint Hubertus Beringe en Sint Martinus Maasbree met 71 punten.
 
In de C-klasse ging de dagzege naar het zestal van Sint Hubertus Beringe C1 met 72 punten, tweede werd Sint Hubertus Beringe C2, Sint Martinus Maasbree C1 en Sint Lucia Horst C1 met 70 punten.
 
Tweede schietwedstrijd Schutterij Sint Lucia Horst
Zaterdag 23 april 2016 zullen de wedstrijdbuksen weer knallen voor de tweede schietwedstrijd van de Schutterscombinatie Noord-Limburg. Deze middag zullen wij om 14.00 uur beginnen bij de schutterij Sint Lucia uit Horst en zullen wij (hopelijk) onder dezelfde weersomstandigheden kunnen gaan schieten als deze zondag.
 
Namens de organisatie van de Schutterscombinatie Noord-Limburg wensen wij alle deelnemers nu alvast een hele sportieve, succesvolle schietwedstrijd en mooi weer toe bij de schutterij Sint Lucia uit Horst.
 
Overige schietdata
De derde schietwedstrijd zal worden gehouden op zaterdag 28 mei 2016 bij de schutterij Sint Urbanus Grashoek en de finale zal worden geschoten op zondag 26 juni 2016 bij de schutterij Sint Hubertus uit Beringe.