Workshop fiscale en juridische zaken en social media

In september gaat het workshopprogramma dat het Huis voor de Kunsten Limburg verzorgt ter versterking van de bestuurskracht van verenigingen die actief zijn op het gebied van de Limburgse Volkscultuur weer van start.
 
Op locaties in Noord-, Midden- en Zuid-Limburg worden de volgende workshops georganiseerd voor leden van verenigingen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Oud Limburgse Schuttersfederatie (OLS) en Verenigde Nederlandse Korenorganisaties - afdeling Limburg (VNK-L):
 
  • Fiscale & juridische zaken
  • Kennismaking met social media
 
Indien een workshop twee weken voor de workshopdatum niet vol is, dan kunnen ook leden van andere bij het Huis aangesloten organisaties zich aanmelden. Deelname is gratis.
 
Meer informatie over de inhoud van de workshops, data en locaties vindt u in de bijlagen en op www.hklimburg.nl/motievolkscultuur. Hier kunt u zich tevens aanmelden. Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u een mail waarin u wordt gevraagd om de reservering definitief te maken. Pas na deze bevestiging is uw aanmelding definitief.