Workshops 'Ondersteuning besturen' september 2015

In het najaar gaat het Huis voor de Kunsten Limburg weer van start met een reeks workshops ter versterking van de bestuurskracht van verenigingen die actief zijn op het gebied van de Limburgse Volkscultuur. 

In september kunt u deelnemen aan de volgende twee workshops:

Crescendo van mijn verenigingsimago 
Kennismaking met social media

De workshops worden georganiseerd voor leden van verenigingen van: Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Oud Limburgse Schuttersfederatie (OLS) en Verenigde Nederlandse Korenorganisaties - afdeling Limburg (VNK-L). Met de hiervoor genoemde bonden en de Provincie Limburg is het volgende afgesproken: indien een workshop twee weken voor de workshopdatum niet vol is, dan kunnen ook leden van andere bij het Huis aangesloten organisaties zich aanmelden. Deelname is gratis.

Meer informatie over de inhoud van de workshops, data en locaties vindt u in de bijlagen en op www.hklimburg.nl/motievolkscultuur. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de workshops. Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u een mail waarin u wordt gevraagd om de reservering definitief te maken. Pas na deze bevestiging is uw aanmelding definitief.

Voor informatie over de workshop ondersteuning besturen, klik hier!

Voor informatie over de workshop cresendo van mijn verenigingsimago, klik hier!

Voor informatie over de workshop kennismaking met Social Media, klik hier!