Workshops Ondersteuning besturen

In oktober verzorgt het Huis voor de Kunsten Limburg de volgende twee workshops ter versterking van de bestuurskracht van verenigingen die actief zijn op het gebied van de Limburgse Volkscultuur: 
 
  • Fiscale & juridische zaken 
  • Facebook voor gevorderden – Hoe bereik ik mijn doelgroep

De workshops worden georganiseerd voor leden van verenigingen van: Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Oud Limburgse Schuttersfederatie (OLS) en Verenigde Nederlandse Korenorganisaties - afdeling Limburg (VNK-L). Met de hiervoor genoemde bonden en de Provincie Limburg is het volgende afgesproken: indien een workshop twee weken voor de workshopdatum niet vol is, dan kunnen ook leden van andere bij het Huis aangesloten organisaties zich aanmelden. Deelname is gratis.

Meer informatie over de inhoud van de workshops, data en locaties vindt u in de bijlagen en op www.hklimburg.nl/motievolkscultuur. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de workshops. Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u een mail waarin u wordt gevraagd om de reservering definitief te maken. Pas na deze bevestiging is uw aanmelding definitief.

Voor het downloaden van de informatie over fiscale & juridische zaken, klik hier!

Voor het downloaden van de informatie Facebook voor gevorderden, klik hier!

Voor het downloaden van het totaaloverzicht ondersteuning besturen, klik hier!