Samen sterk: Ondersteuning aan de schutterijen

Zaterdag 3 oktober 2015 gaf Jos Gerits een presentatie van het ondersteuningsprogramma Samen sterk. U kunt die inzien en/of downloaden. 

Dit ondersteuningsprogramma is bedoeld voor schutterijen en verenigingen die om welke reden dan ook moeite hebben om overeind te blijven. Op de site van Jos kan eenieder een vitaliteitscan invullen. Aan de hand van 35 vragen krijg je direct een beeld van hoe fit jij jouw vereniging vindt. Overigens biedt de scan ook aanknopingspunten voor verdere verbeteringen van verenigingen die op zich nog heel fit zijn. Je vindt de scan op de site van Jos: www.josgerits.eu. Ga hiervoor naar www.josgerits.eu. De resultaten van de ingevulde scans zijn overigens strikt vertrouwelijk. Alleen jij en de programma-coördinator kunnen die inzien.

Op de site van Jos vind je ook meer informatie over de opzet en achtergronden van Samen sterk. Je kunt er tevens de volledige handleiding voor het ondersteuningsprogramma inzien en/of downloaden. Voor vragen en/of opmerkingen kun je via de contact-pagina op die site  alle contactinfo vinden.

Gezocht


Tijdens de presentatie deed Jos Gerits een dringende oproep om coaches te vinden die bereid zijn om hun kennis en ervaring in te zetten ten bate van verenigingen die het moeilijk hebben. Zij krijgen een korte training en een 'gereedsschapskist' waarmee ze aan de slag kunnen. Je kunt de advertentietekst hier inzien en/of downloaden. Ken je personen die over voldoende management- en bestuurlijke vaardigheden beschikken, geef hun naam dan door via info@josgerits.eu. Er wordt dan contact met hen opgenomen. 

Voor het downloaden van de presentatie, klik hier!

Voor het downloaden van de handleiding Samen Sterk, klik hier!

Voor het downloaden van de oproep tot coaches, klik hier!