Federatiekampioenschap Oud Limburgse Schuttersfederatie


Beste schutters,
 
In 2015 is Eric Steffanie voor de tweede maal na 2004 erin geslaagd om het Persoonlijk Kampioenschap van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie te winnen. Na een spannende strijd in Nattenhoven is aan ons de eer deze wedstrijd dit jaar als schutterij Sint Joris Wessem te mogen organiseren. 
Wij willen u dan ook hiervoor uitnodigen om de titel Kampioen der beide Limburgen te komen veroveren. De wedstrijd met de zware buks zal plaatsvinden op zaterdag 23 en zondag 24 april 2016 voor alle schutters vanaf 16 jaar en ouder.  Voor de jeugd tot 16 jaar zal er op zondag 24 april een wedstrijd worden georganiseerd met de luchtbuks.  Deze wedstrijden zullen worden gehouden op ons schietterrein aan de Hagenbroekerweg 1 in Wessem. 
 
Schietkaarten kunnen vanaf 09:00 uur afgehaald worden op het secretariaat.
Het inschieten van de buksen kan vanaf 09:30 uur.
Aanvang wedstrijd is om 10:00 uur stipt!
 
Belangrijk:
  • Inschrijven via het bijgevoegd inschrijfformulier dat vóór 11 april 2016 dient binnen te zijn dit i.v.m. indeling van de schietbomen.
  • Ook dienen alle schutters in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs dit i.v.m. de nieuwe aangescherpte wet- en regelgeving. Dit legitimatiebewijs dient ook mee genomen te worden naar de wedstrijd.
  • Het reglement voor dit persoonlijk kampioenschap vindt u op de website van de OLS-Federatie: www.olsfederatie.com (OLS à downloads à huishoudelijk reglement Oud-Limburgse Schuttersfederatie à hoofdstuk 7).
 
Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen: secretaris@sintjoriswessem.nl of via 0475-563438 of 0638708165
 
Hopend u op 23 en 24 april te mogen begroeten, verblijf ik met vriendelijke schuttersgroet,

Namens beschermheer, bestuur en leden van schutterij Sint Joris Wessem,
 
Funs Peters
secretaris schutterij Sint Joris Wessem
INSCHRIJVINGSFORMULIER
 
PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP OUD-LIMBURGSE SCHUTTERSFEDERATIE
  naam schutterij:
   
  adres secretariaat:
   
 
 
 
 
 
  telefoonnummer:
   
  e-mailadres:
     
Neemt deel aan het Persoonlijke Kampioenschap van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie met in totaal ……… personen onderverdeeld in de navolgende categorieën:
 
Senioren        ………. deelnemers het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 p.p.
 
Het voorinschrijven voor de jeugd schietwedstrijd is niet verplicht, maar voor een inschatting van de deelname te kunnen maken is dit wel wenselijk.
 
Jeugd             De wedstrijd voor de jeugd is alleen op zondag 24 april en begint om 11:00 stipt. Het schieten voor de jeugd is onderverdeeld in 3 leeftijdsgroepen, graag het aantal deelnemers per leeftijdscategorie aangeven.
………. deelnemers 6 t/m 9 jaar
………. deelnemers 10 t/m 13 jaar
………. deelnemers 14 t/m 15 jaar
 
 
 

LET OP
U dient er rekening mee te houden, dat voor het aantal ingeschreven deelnemers bij het afhalen van de schietkaarten het volledige bedrag voldaan moet worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 p.p. voor senioren. De jeugd betaalt geen inschrijfgeld.
 
Inschrijvingen dienen uiterlijk maandag 11 april 2016 via mail of post in het bezit te zijn van de secretaris van schutterij Sint Joris Wessem. Het secretariaat van de schutterij is vanaf januari jl. gewijzigd, de nieuwe gegevens zijn:
 
Funs Peters
Parallelweg 10
6019 BK
Wessem
 
0475-563438  
secretaris@sintjoriswessem.nl