De bielemannen van het Heilig Kruis Grevenbicht winnen bielemannen- en sappeurstreffen

De bielemannen Harold Peters & Brian Arntz van schutterij Broederschap van het "Heilig Kruis" te Grevenbicht hebben gevochten als echte stoere kerels tijden het grote Bieleman & Sappeurstreffen in Limbricht om als grote winnaar voor de dag te komen.

Spelen als het rijden met een kruiwagen vol met hooibalen, paalgooien etc, waren voor onze stoere bielemannen geen enkel probleem. Een van de palen zijn ze nu nog aan het zoeken.Spelen als het rijden met een kruiwagen vol met hooibalen, paalgooien etc, waren voor onze stoere bielemannen geen enkel probleem. Een van de palen zijn ze nu nog aan het zoeken.

Aan deze spelen deden 12 verenigingen mee, en de 2e en 3e plaats waren er voor de bielemannen/sappeurs uit oud Geleen en Horst.

Onder luid applaus mochten Harold & Brian de felbegeerde Thei Heylighen trofee in ontvangst nemen.

Thei Heylighen was de eerste bieleman in de schuttersbond Eendracht Born - Echt e.o. en was lid bij schutterij St. Stephanus te Dieteren. Tevens was Heylighen een van de oprichters van het Bieleman & Sappeurstreffen.

Het winnen van dit treffen betekend dat de organisatie volgend jaar (16 sept. 2017, hier later meer over), in handen is van schutterij Broederschap van het "Heilig Kruis". Noteer deze datum alvast, want er zullen dan mooie spelen plaats gaan vinden in ons mooie "BEEG" aan de Maas door vele Bielemannen & Sappeurs.

Uiteraard is dan ook iedereen van harte welkom om samen met deze stoere mannen de spelen mee te maken en de entree is gratis.

Ook op deze dag zal er weer gezorgd worden voor het welbekende (onder de 18 NIX) natje en droogje.

Met vriendelijke schuttersgroet en beleefd uitnodigend,

Bielemannen Harold & Brian.