Tambour-maîtredag 2016

Voor wie

Deze Tambour-maître dag is voor iedereen toegankelijk die op de een of andere manier het “Tambour-maître vak” een warm hart toedraagt maar natuurlijk in het bijzonder voor de praktiserende Tambour-maître.

Wanneer
Zaterdag 17 december 2016

Waar
Gemeenschapshuis Pestoeërskoel, Sillenhoek 4, 6091 PD Leveroy 0495- 651 565

Programma
Inloop                   9.30 – 10.00 uur
Eerste sessie    10.00 – 12.30 uur
Pauze en lunch 12.30 – 13.15 uur
Tweede sessie  13.15 – 15.00 uur
Afsluiting                          15.00 uur

Eerste sessie
Tijdens de eerste sessie zal dhr. Nico Dassen, docent van de reguliere Tambour-maître cursussen van de LBT, enkele interessante onderwerpen vanuit de praktijk gaan behandelen.

Tweede sessie
Tijdens de tweede sessie zal dhr. Ed Oosterom, 1e Tambour-maître van de Marinierskapel der Koninklijke Marine, een presentatie verzorgen waarin met name de praktijk van een professionele Tambour-maître aan de orde zal komen.
Daarnaast willen we u ook de gelegenheid geven om vooraf alvast mogelijke vragen / onderwerpen aan te dragen die u graag behandeld zou willen zien op deze dag. U kunt deze mailen naar rjanssen@hklimburg.nl uiterlijk tot 20 november 2016. We zullen dan een selectie maken en de vragen integreren in het dagprogramma.

Lunchmogelijkheid
Ook bestaat de mogelijkheid om een lunch (tegen betaling) te bestellen. U kunt aan het begin van de dag uw bestelling doorgeven.

Aanmelden
De deelname aan deze dag is geheel gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Motie Limburgse Volkscultuur. Het enige wat u hoeft te doen is het digitale aanmeldformulier invullen door op onderstaande link te klikken.
Digitale link: https://goo.gl/forms/J5DZrnsEoGw1rhVF2