Het delen van deze nieuwsbrief met de leden van uw schutterij wordt geapprecieerd.

Inschrijven OLS 2024

Het inschrijvingsportaal voor het Oud-Limburgs Schuttersfeest 2024 is geopend in de ledenadministratie voor de secretarissen van de schutterijen die lid zijn van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie.
Voor alle wedstrijden (muziek-, vendel-, exercitie- en overige terreinwedstrijden) is de uiterste datum om in te schrijven dinsdag, 6 februari 2024.

Nieuwe juryleden welkom

Het aanvullen van ons bestaande jurykorps is nog steeds van groot belang. Daarom wordt ook in 2024 een jurycursus georganiseerd om nieuwe juryleden op te leiden. Centraal in de opleidng staat het correct en objectief beoordelen en de juiste toepassing van normenkennis in de praktijk.
Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie omtrent de juryopleiding.

Aanpassingen ledenadministratie

In de ledenadministratie zijn voor de secretarissen van schutterijen en bonden dit najaar enkele nieuwe functionaliteiten ingebouwd. Zo is nu per lid in te zien welke onderscheidingen zij hebben ontvangen en kunnen er nu ook 2de e-mailadressen en eventueel bankgegevens worden ingevoerd.
Vanaf januari 2024 zal ook zichtbaar zijn welke leden zijn opgenomen in de soevereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus.

Nieuwe vaardigheidsmedailles en onderscheidingen

De Oud-Limburgse Schuttersfederatie introduceert nieuwe vaardigheidsmedailles voor buksmeesters en commandanten en drie nieuwe onderscheidingen 'Trots, Trouw en Traditie' in goud, zilver en brons.
youtube facebook email 
Gelieve deze nieuwsbrief te delen met de leden van uw vereniging/commissie.
Copyright © 2023 OLS Federatie, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Ons adres is:
OLS Federatie
Vossestaart 1
Venray, Limburg 5803 LN
Netherlands
Email Marketing Powered by MailPoet