Vaardigheidsmedailles OLS-Federatie

In een cultuur van eeuwenoude tradities waarin sociale en maatschappelijke verbondenheid en onderlinge competities hand in hand gaan, is het waarderen van inzet en verdiensten een goed gebruik.

Vaardigheidsmedailles

Ter vervanging van de bekende speldjes voor het afronden van de opleiding 'Buksmeester' en 'Commandant', is vanaf nu een vaardigheidsmedaille beschikbaar voor deze functies. De eerste vaardigheidsmedailles zullen op 9 december 2023 worden uitgereikt aan de cursisten die slagen voor de cursus 'Buksmeester' die momenteel lopende is.

De nieuwe medailles zullen vanaf nu bij de nieuwe lichting buksmeesters en commandanten worden uitgereikt, samen met de diploma’s. Daarnaast is het voor eerder (aantoonbaar) opgeleide commandanten en buksmeesters mogelijk om de medaille aan te kopen voor €35,- (excl. verzendkosten).

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-02 om 12.18.19_48b00f6e
Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-02 om 12.18.19_673d0510

Aankopen

Eerder geslaagde cursisten die een vaardigheidsmedaille willen, kunnen deze aankopen. Elke aanvraag zal worden gecontroleerd waardoor enkel personen die daadwerkelijk geslaagd zijn voor de cursus 'Buksmeester' en/of 'Commandant', aanspraak kunnen maken op een vaardigheidsmedaille.

De aanvraag voor een vaardigheidsmedaille voor 'Buksmeester' en 'Commandant' verloopt via het online invulformulier (klik hier) OF via de bovenstaande blauwe knop.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Op de najaarvergadering van de OLS-Federatie is besproken dat de OLS-Federatie en de Jeugdcommissie een jeugdbestuur wil samenstellen uit enthousiaste schutters tot en met 16...

Kinjer-OLS Beekdaelen

Nu voor dit jaar de inschrijving is gesloten, laten wij weten dat er dit jaar 34 schoolschutterijen deelnemen aan het Kinjer-OLS Beekdaelen.

Cursus Commandant op de weg, Nieuwe exercitie 2024

Bij voldoende deelnemers start op 24 maart de cursus 'Commandant op de weg, Nieuwe exercitie’.