Vaardigheidsmedailles OLS-Federatie

In een cultuur van eeuwenoude tradities waarin sociale en maatschappelijke verbondenheid en onderlinge competities hand in hand gaan, is het waarderen van inzet en verdiensten een goed gebruik.

Vaardigheidsmedailles

Ter vervanging van de bekende speldjes voor het afronden van de opleiding 'Buksmeester' en 'Commandant', is vanaf nu een vaardigheidsmedaille beschikbaar voor deze functies. De eerste vaardigheidsmedailles zullen op 9 december 2023 worden uitgereikt aan de cursisten die slagen voor de cursus 'Buksmeester' die momenteel lopende is.

De nieuwe medailles zullen vanaf nu bij de nieuwe lichting buksmeesters en commandanten worden uitgereikt, samen met de diploma’s. Daarnaast is het voor eerder (aantoonbaar) opgeleide commandanten en buksmeesters mogelijk om de medaille aan te kopen voor €35,- (excl. verzendkosten).

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-02 om 12.18.19_48b00f6e
Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-02 om 12.18.19_673d0510

Aankopen

Eerder geslaagde cursisten die een vaardigheidsmedaille willen, kunnen deze aankopen. Elke aanvraag zal worden gecontroleerd waardoor enkel personen die daadwerkelijk geslaagd zijn voor de cursus 'Buksmeester' en/of 'Commandant', aanspraak kunnen maken op een vaardigheidsmedaille.

De aanvraag voor een vaardigheidsmedaille voor 'Buksmeester' en 'Commandant' verloopt via het online invulformulier (klik hier) OF via de bovenstaande blauwe knop.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Juryformulieren OLS 2024 Beekdaelen

Op het OLS 2024 Beekdaelen worden tijdens de optocht- en schoonheidswedstrijden nieuwe juryformulieren gebruikt.

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert: Ummeke!

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert een eigen lied “Ummeke”, dat vanaf nu te beluisteren is op alle grote streamingsdiensten.

Consumptieprijs OLS

De consumptieprijs OLS 2024 is bekend. Normaal gesproken wordt deze bekendgemaakt tijdens de ALV in het voorjaar.