Nieuwe juryleden van harte welkom

Om ons jurykorps verder aan te vullen, wordt er nog steeds gezocht naar personen die op hun manier willen bijdragen tot het in stand houden van onze prachtige schutterscultuur.  Mede daarom wordt ook in 2024 een jurycursus georganiseerd om nieuwe juryleden op te leiden. Centraal in de opleiding staat het correct en objectief beoordelen en de juiste toepassing van normenkennis in de praktijk.
De cursus gaat gepaard met een stageperiode waarin het aspirant jurylid actief aan de slag gaat in authentieke beoordelingssituaties.

Inschrijven

  • Personen die geen lid zijn van een schutterij kunnen zich aanmelden met dit inschrijfformulier voor niet-schutters. Inschrijving zal dan worden afgehandeld door de cursusbeheerder van de OLS-federatie.
  • Leden van een schutterij kunnen zich voor deze cursus in te schrijven via de secretaris van hun eigen schutterij. Deze kan de aanmelding en betaling uitvoeren via de ledenadministratie.
SAM_2257

De cursus kost 100 euro. Het lesschema is hier terug te vinden. De locatie waar de cursus zal plaatsvinden is nog niet bekend (afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen). De cursus gaat door in de avonduren op:

  • dinsdag 9, 16 en 30 januari;
  • dinsdag 6, 20 en 27 februari;
  • dinsdag 12 maart;
  • dinsdag 10 en 17 september.

Voor juryleden met ervaring zullen er herhalingslessen worden georganiseerd op 26 maart en 8, 22 en 29 april. Meer informatie over deze heropfrissingscursus volgt later.

20230903_140940

Informatie

Benieuwd naar de andere cursussen die door de Oud-Limburgse Schuttersfederatie worden georganiseerd?  Neem dan hier eens een kijkje.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Nieuwsbrief december 2023 verstuurd

De nieuwsbrief van december is verstuurd! Het archief kunt u terugvinden op onze downloadpagina en via de sneltoets op onze home-pagina.

Inschrijvingsportaal OLS 2024 geopend

Het inschrijvingsportaal voor het Oud-Limburgs Schuttersfeest 2024 is geopend in de ledenadministratie voor de secretarissen van de schutterijen die lid zijn van de OLS-Federatie.

Vaardigheidsmedailles OLS-Federatie

De Oud-Limburgse Schuttersfederatie introduceert nieuwe vaardigheidsmedailles voor buksmeesters en commandanten.