Nieuwe juryleden van harte welkom

Om ons jurykorps verder aan te vullen, wordt er nog steeds gezocht naar personen die op hun manier willen bijdragen tot het in stand houden van onze prachtige schutterscultuur.  Mede daarom wordt ook in 2024 een jurycursus georganiseerd om nieuwe juryleden op te leiden. Centraal in de opleiding staat het correct en objectief beoordelen en de juiste toepassing van normenkennis in de praktijk.
De cursus gaat gepaard met een stageperiode waarin het aspirant jurylid actief aan de slag gaat in authentieke beoordelingssituaties.

Inschrijven

  • Personen die geen lid zijn van een schutterij kunnen zich aanmelden met dit inschrijfformulier voor niet-schutters. Inschrijving zal dan worden afgehandeld door de cursusbeheerder van de OLS-federatie.
  • Leden van een schutterij kunnen zich voor deze cursus in te schrijven via de secretaris van hun eigen schutterij. Deze kan de aanmelding en betaling uitvoeren via de ledenadministratie.
SAM_2257

De cursus kost 100 euro. De lessen zullen doorgaan in het MFC ’t Tuurhoes’ aan de Kerkstraat 4a te 6143 BC Guttecoven. De cursus gaat door in de avonduren op:

  • donderdag, 29 februari;
  • donderdag, 14 maart;
  • donderdag, 21 maart;
  • donderdag, 4 april;
  • donderdag, 11 april;
  • donderdag, 25 april; en
  • dinsdag 10 en 17 september.

Voor juryleden met ervaring zullen er herhalingslessen worden georganiseerd op 28 maart en 18 en 24 april en 2 mei. Meer informatie over deze heropfrissingscursus volgt later.

20230903_140940

Informatie

Benieuwd naar de andere cursussen die door de Oud-Limburgse Schuttersfederatie worden georganiseerd?  Neem dan hier eens een kijkje.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

OLS 2024 Beekdaelen in het Schutterijmuseum

Het Limburgs Schutterij Museum heeft sinds haar huisvesting in Steyl elk jaar een ruimte ingericht voor de winnaar van het OLS. Momenteel is dit winnaarshoekje...

Inperking aantal patronen van de baan

In het najaar van 2023 werd de KNSA onaangenaam verrast door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat omtrent de aanpassing van het Besluit activiteiten leefomgeving...

Schintaler en Bieske zetten tent op zijn kop!

Zaterdag 29 juni gaat de tent van het OLS Beekdaelen compleet uit zijn dak met optredens van de Schintaler en Bieske. Deze avond belooft een...