Het delen van deze nieuwsbrief met de leden van uw schutterij wordt geapprecieerd.

Beekdaelen nieuwe organisator OLS 2024

De ideeën en initiatieven voor het OLS stroomden binnen. Vanuit alle delen van de beide Limburgen. Woensdag 27 december 2023 is het besluit genomen dat Beekdaelen het OLS 2024 gaat organiseren.

Dit besluit is bekrachtigd in een overleg met federatie-president Anoesjka Koopmans, gedeputeerde Jasper Kuntzelaers, burgemeester Eric Geurts en een afvaardiging van de Beekdaelense schutterijen.

Nieuwe juryleden welkom

Het aanvullen van ons bestaande jurykorps is nog steeds van groot belang. Daarom wordt ook in 2024 een jurycursus georganiseerd om nieuwe juryleden op te leiden. Centraal in de opleidng staat het correct en objectief beoordelen en de juiste toepassing van normenkennis in de praktijk.
Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie omtrent de juryopleiding.

Aanpassingen ledenadministratie

In de ledenadministratie zijn voor de secretarissen van schutterijen en bonden dit najaar enkele nieuwe functionaliteiten ingebouwd. Zo is nu per lid in te zien welke onderscheidingen zij hebben ontvangen en kunnen er nu ook 2de e-mailadressen en eventueel bankgegevens worden ingevoerd.
Vanaf januari 2024 zal ook zichtbaar zijn welke leden zijn opgenomen in de soevereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus.

Nieuwe vaardigheidsmedailles en onderscheidingen

De Oud-Limburgse Schuttersfederatie introduceert nieuwe vaardigheidsmedailles voor buksmeesters en commandanten en drie nieuwe onderscheidingen 'Trots, Trouw en Traditie' in goud, zilver en brons.
youtube facebook email 
Gelieve deze nieuwsbrief te delen met de leden van uw vereniging/commissie.
Copyright © 2023 OLS Federatie, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Ons adres is:
Oud-Limburgse Schuttersafederatie
Vossestaart 1
Venray, Limburg 5803 LN
Netherlands
Email Marketing Powered by MailPoet