Beekdaelen nieuwe organisator OLS 2024

De ideeën en initiatieven voor het OLS stroomden binnen. Vanuit alle delen van de beide Limburgen. Woensdag 27 december 2023 is het besluit genomen dat Beekdaelen het OLS 2024 gaat organiseren.

 

Dit besluit is bekrachtigd in een overleg met federatie-president Anoesjka Koopmans, gedeputeerde Jasper Kuntzelaers, burgemeester Eric Geurts en een afvaardiging van de Beekdaelense schutterijen.

 

Meerdere initiatieven

Er waren meerdere initiatieven verspreid over de beide Limburgen. Gemeenten en schutterijen hebben de schouders eronder gezet en de mogelijkheden op een rijtje gezet. Het bleek niet voor elk initiatief haalbaar. Er waren ook initiatieven die wel realistisch waren, maar dan in een andere vorm. Beekdaelen kwam in een stroomversnelling en had de beste papieren voor het OLS 2024.

 

Vereende krachten

Anoesjka Koopmans: “Het is hartverwarmend om de organisatiekracht en veerkracht in de beide Limburgen te zien de afgelopen weken. Vereende krachten! Ik wil namens de schutterswereld iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan OLS 2024. In bijzonder willen we Beekdaelen bedanken; de helden van onze schutterswereld.” Het is fantastisch; er komt een OLS 2024. We roepen iedereen op om het OLS in Beekdaelen te ondersteunen.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Op de najaarvergadering van de OLS-Federatie is besproken dat de OLS-Federatie en de Jeugdcommissie een jeugdbestuur wil samenstellen uit enthousiaste schutters tot en met 16...

Kinjer-OLS Beekdaelen

Nu voor dit jaar de inschrijving is gesloten, laten wij weten dat er dit jaar 34 schoolschutterijen deelnemen aan het Kinjer-OLS Beekdaelen.

Cursus Commandant op de weg, Nieuwe exercitie 2024

Bij voldoende deelnemers start op 24 maart de cursus 'Commandant op de weg, Nieuwe exercitie’.