Beekdaelen nieuwe organisator OLS 2024

De ideeën en initiatieven voor het OLS stroomden binnen. Vanuit alle delen van de beide Limburgen. Woensdag 27 december 2023 is het besluit genomen dat Beekdaelen het OLS 2024 gaat organiseren.

 

Dit besluit is bekrachtigd in een overleg met federatie-president Anoesjka Koopmans, gedeputeerde Jasper Kuntzelaers, burgemeester Eric Geurts en een afvaardiging van de Beekdaelense schutterijen.

 

Meerdere initiatieven

Er waren meerdere initiatieven verspreid over de beide Limburgen. Gemeenten en schutterijen hebben de schouders eronder gezet en de mogelijkheden op een rijtje gezet. Het bleek niet voor elk initiatief haalbaar. Er waren ook initiatieven die wel realistisch waren, maar dan in een andere vorm. Beekdaelen kwam in een stroomversnelling en had de beste papieren voor het OLS 2024.

 

Vereende krachten

Anoesjka Koopmans: “Het is hartverwarmend om de organisatiekracht en veerkracht in de beide Limburgen te zien de afgelopen weken. Vereende krachten! Ik wil namens de schutterswereld iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan OLS 2024. In bijzonder willen we Beekdaelen bedanken; de helden van onze schutterswereld.” Het is fantastisch; er komt een OLS 2024. We roepen iedereen op om het OLS in Beekdaelen te ondersteunen.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Juryformulieren OLS 2024 Beekdaelen

Op het OLS 2024 Beekdaelen worden tijdens de optocht- en schoonheidswedstrijden nieuwe juryformulieren gebruikt.

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert: Ummeke!

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert een eigen lied “Ummeke”, dat vanaf nu te beluisteren is op alle grote streamingsdiensten.

Consumptieprijs OLS

De consumptieprijs OLS 2024 is bekend. Normaal gesproken wordt deze bekendgemaakt tijdens de ALV in het voorjaar.