Afscheidsreceptie Ger Koopmans

Op 10 juli jl. nam Ger Koopmans afscheid als President van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie. Maar liefst 9 jaar heeft hij onze schutterswereld op een fenomenale wijze vertegenwoordigd. Graag willen we hem hiervoor bedanken. Daarom organiseren wij een afscheidsreceptie.

 

  • Datum: vrijdag 16 september 2022
  • Tijd: 20.00 uur
  • Locatie: de feesttent aan de Florastraat te Nederweert

Wij nodigen u van harte uit voor deze afscheidsreceptie. Aansluitend is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Graag tot 16 september (Aanmelden niet nodig).

 

Bestuur van de OLS-federatie

 

De eventuele giften van de afscheidsreceptie wenst Ger Koopmans te schenken aan de Jeugdcommissie van de OLS federatie en aan de Stichting Limburgs Schutterijmuseum.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Sint Elisabeth Stokkem wint het Limburgs Damesschuttersfeest

Het Limburgs Damesschuttersfeest werd georganiseerd door de schutterij Sint Antonius Nederweert. Zondag 18 september vond de optocht plaats en door de extreem slechte weersomstandigheden werd...

Eerste verlofaanvragen weer mogelijk

Met ingang van 23 september 2022 is de Regeling wapens en munitie gewijzigd, waardoor nieuwe verlofaanvragen weer door de politie in behandeling kunnen worden genomen.

Cursus nieuwe exercitie 2022/2023

Bij voldoende deelnemers start op zondag, 6 november 2022 de cursus ‘Nieuwe exercitie’. Inschrijven kan via de secretaris van uw schutterij. Deze kan tot 1...