Downloads

Documenten

Diverse documenten zoals adressenlijsten en de handreiking Limburgs traditioneel schieten maar ook reglementen zoals het wedstrijdreglement Kinjer-OLS en het Huishoudelijk reglement.

Wedstrijdnormen

Diverse wedstrijdnormen, Exercitie reglement Voorschrift Nr.2, het fotoboek Oude Exercitie,  het Repertorium en de bundels Militaire signalen.

Handleidingen

Handleidingen betreffende de ledenadministratie en het inschrijven voor het OLS

Formulieren

Zoals het inschrijvingsformulier voor het Persoonlijk Kampioenschap, aanmeldingsformulier voor de Orde van de Rode Leeuw en de machtiging betreffende het innen van de contributie.

Formulieren

Formulieren zoals het inschrijvingsformulier voor het Persoonlijk Federatie Federatiekampioenschap en het aanmeldingsformulier voor de Orde van de Rode Leeuw.

Documenten

Diverse documenten zoals adressenlijsten en de handreiking Limburgs traditioneel schieten maar ook reglementen zoals het wedstrijdreglement Kinjer-OLS, het wedstrijdreglement OLS jeugdschieten en het Huishoudelijk reglement van de OLS Federatie.

Opgelet: Het gebruik van adressen voor commerciële doeleinden wordt niet op prijs gesteld.

Adressen

Deze adressenlijsten kunt u als Excel-bestand opvragen bij de secretaris van uw schutterij. Uw secretaris kan deze namelijk downloaden via de ledenadministratie.

Het gebruik van adressen voor commerciële doeleinden wordt niet op prijs gesteld.

Wedstrijdnormen

De diverse OLS wedstrijdnormen van de optocht-, terrein- en muziekwedstrijden, het exercitie reglement Voorschrift Nr.2, het fotoboek Oude Exercitie,  het repertorium en alle bundels Militaire signalen.

Wedstrijdnormen van optocht- en terreinwedstrijden

Handleidingen

Sinds december 2015 kunnen schutterijen, die lid zijn van de OLS Federatie, gebruik maken van een
online ledenadministratie. Tevens is het mogelijk via deze applicatie in te schrijven voor het Oud
Limburgs Schuttersfeest.

Onderstaande handleidingen hebben allen betrekking op het werken met de ledenadministratie en het inschrijven voor het OLS. Regelmatig zullen er ook workshops worden georganiseerd.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op