Nieuws

Oproep muzikanten

In juli komt de wereldtop van de mars- en blaasmuziek samen in Kerkrade tijdens het WMC ( Wereld Muziek Concours). Op donderdagavond 7 juli worden de festiviteiten officieel geopend met een grote parade, waaraan internationale muziekkorpsen en militaire korpsen deelnemen. Een drukbezocht evenement met een groot defilé en bovendien live-uitzending op L1 TV.

Lees meer

Uittreksel strafregister en jeugdschieten in België

De commissie Belgische Schietstanden van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie heeft 2 vragen voorgelegd aan Nico Demeyere, advocaat en oprichter van het eerste advocatenkantoor in België dat volledig gespecialiseerd is in de regelgeving omtrent wapens en defensie gerelateerde producten.

Lees meer

Jurering terreinwedstrijden OLS

Tijdens het OLS worden er diverse wedstrijden georganiseerd op het terrein waarvoor er geen planning wordt opgesteld.

Lees meer

Marketentsterstreffen

Namens de marketentsters van het Koninklijke Schuttersgilde St. Lambertus Helden nodigen wij u hierbij van harte uit voor het 30 ste marketentstertreffen op zondag 6 november 2022 in Helden.

Lees meer

Dit is het OLS-lied van Meijel

Het is eindelijk zover. Het OLS lied is nú te lezen, te horen én te zien op YouTube! De titel van het lied is dè rakt òw. De tekst en de muziek is gemaakt door Linda Koopmans.

Lees meer

Planning terreinwedstrijden OLS 2022 Meijel

Hierna treft u een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein. Het tijdrooster staat niet ter discussie en hierover kan dan ook niet onderhandeld worden.

Lees meer

L1 wint prijs met OLS-applicatie

L1 heeft donderdag 14 april 2022 een prijs gewonnen bij de Regiohelden Awards. De Regiohelden Awards, voorheen bekend als de NL Awards, zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste producties van de dertien regionale omroepen.

Lees meer

Serviceloket Venlo

Vanuit de afdeling Korpscheftaken (Politie Eenheid Limburg) is er weer ruimte om klanten woonachtig in de omgeving Venray, Venlo en Horst, Peel en Maas enigszins tegemoet te komen.

Lees meer

Jubilarissenviering Grubbenvorst

Zaterdag 19 maart 2022 had schutterij Sint Jan uit Grubbenvorst na 2 jaar eindelijk weer hun jaarlijkse Teerdag en de daarbij horende jaarvergadering. Op deze dag kon ook het koningspaar van de schutterij, Jo en Annie Nooijen-Giessen, zich eindelijk presenteren aan de bevolking van Grubbenvorst.

Lees meer

Bijdrageregeling Muziekonderwijs 2022

Sinds 8 april is het mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de nieuwe regeling Samenwerken voor Muziekonderwijs 2022, die in plaats komt van de SamenDOOR!- regeling.

Lees meer