Allerheiligen/Hubertusdag / Huldiging jubilarissen 2023

Zondagmorgen 29 oktober begon de dag met een viering van Allerheiligen en de naamdag van Sint Hubertus met een heilige mis. s ’Middags werden de jubilarissen van 2023 gehuldigd in het Sjuttershoehs. Vanuit de Beringse schutterij voerde voorzitter Leon Peeters het woord en werden de jubilarissen persoonlijk toegesproken. Namens de Bond Juliana was de nieuwe voorzitter Peter Relouw en secretaris Jeanne Ghielen aanwezig om de jubilarissen te onderscheiden.

 

  • Dana de Voigt en Rita Hubens ontvingen de bronzen medaille voor hun 12½  jarig lidmaatschap.
  • Hen Hubens, 25 jaar lid, werd onderscheiden met de zilveren medaille
  • Jan Peeters, 65 jaar lid, werd onderscheiden met de gouden medaille met kroontje.

 

Allen jubilarissen Hartelijk Gefeliciteerd. Aansluitend bestond de mogelijkheid om de jubilarissen te feliciteren.

Alle aanwezige, familie, vrienden, zusterverenigingen, bedankt voor de felicitaties namens de jubilarissen. Jubilaris Will van der Elsen, 12 ½ jaar ondersteunend, was verhinderd deze middag.

De jubilarissen, van links naar rechts: Dana de Voigt, Hen Hubens, Rita Hubens en Jan Peeters.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Kijkdoos voor kids

Op de Do2 pagina kan je tips terugvinden voor jouw schutterij om toe te passen. Hierbij presenteren wij een kijkdoos voor de jeugdige schutter.

Helden van het OLS

Vanaf vandaag wordt via streekomroep ZO-nieuws een nieuwe serie gepresenteerd over markante personen in en rond de schutterswereld in Beekdaelen. De serie wordt gemaakt in...

Schietboomindeling en planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u de schietboomindeling en een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein.