Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijven voor de basiscursus buksmeester 2023 is niet meer mogelijk: alle plaatsen zijn volzet. Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.

Opmerkingen

  • Vanaf heden worden inschrijvingen automatisch op de wacht/reservelijst geplaatst voor de volgende cursus; en
  • Voor deze voorinschrijvingen hoeft nog niet te worden betaald.

Met vragen kun je contact opnemen met Thijs Aengevaeren via secr.olsfeest@olsfederatie.com of via telefoonnummer 0031 (0) 62 09 94 521.

Andere cursussen

Benieuwd naar de andere cursussen die door de Oud-Limburgse Schuttersfederatie worden georganiseerd?  Neem dan hier eens een kijkje.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij...

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Vacature instructeur Nieuwe Exercitie

De opleidingscommissie van de federatie OLS verzorgd jaarlijks (voornamelijk in de wintermaanden) meerdere cursussen Nieuwe Exercitie (exercitie, commandant schutterijcorps, commandant exercitiepeloton en instructeur).