Bielemannen- en Sappeurstreffen Sint Jan Grubbenvorst

Zoals u natuurlijk al weet wonnen de sappeurs van St. Jan uit Grubbenvorst in 2019 het bielemannen- en sappeurstreffen in Horst. Helaas hebben wij wegens Corona moeten uitstellen. Maar nu is het eindelijk zover..

Zaterdag 17 september 2022 organiseren de Sappeurs van Schutterij St. Jan te Grubbenvorst het Bielemannen- & Sappeurstreffen. De bielemannen en sappeurs die aan dit treffen vaker hebben mee gedaan weten dat dit een van de gezelligste dagen van het hele jaar is. Schutterij St. Jan heeft in het verleden bewezen dat zij in staat zijn om een feest te organiseren waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Ook nu zullen wij zorg dragen voor de juiste ingrediënten om dit feest te laten slagen.

 

Het programma voor zaterdag 17 september ziet er als volgt uit:

13.00 uur  

Ontvangst Schutterswei,  Kromboschweg 1 te Grubbbenvorst met koffie en vlaai;

13:45 uur

Openingswoord door voorzitter en de toespraak door de Sappeurs van Grubbenvorst;

14:00 uur  

Kleine optocht;

15:00 uur 

Aanvang wedstrijden;

18:00 uur

Eten;

20:00 uur    

Prijsuitreiking;

 ……… uur    

Feest met licht en geluid verzorgt door T&D;

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- p/p voor de bielemannen, sappeurs en de fans en begeleiders. Hiervoor ontvangt u koffie met vlaai bij aankomst en de bielemannen en sappeurs een borrel. Tevens krijgt u 4 consumptiebonnen en een maaltijd aangeboden.

 

Uitgebreide (kampeer)-programma inclusief het bovenstaande programma van vrijdag (17:00) tot zondag (12:00)

 

Vrijdag 17:00 uur      

Ontvangst Schutterswei, Kromboschweg 1 te Grubbbenvorst.

19:00 uur

Start BBQ en Gezellige Avond

Zaterdagochtend  

Gezamenlijk ontbijt, aansluitend programma van als boven.

Zondagochtend

Restjes opmaken en inpakken en wegwezen.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- p/p voor de bielemannen, sappeurs en de fans en begeleiders. Hiervoor ontvangt u het zaterdagprogramma, een kampeerplek en bbq.  Opgave vóór 31 juli via de mail naar secretaris@schutterijstjan.nl . En het inschrijfgeld overmaken naar bankrekening tnv Schutterij St. Jan Grubbenvorst, NL54 RABO 0117 7040 24, onder vermelding van B&S treffen en de schutterij.

 

Met bovenstaand programma zijn wij ervan overtuigd dat we met een beetje medewerking van de weergoden een gezellig samenzijn zullen hebben onder het genot van een drankje en gezellige muziek Wij willen dan ook de bielemannen en sappeurs uitnodigen om deel te nemen aan dit treffen. Ook zij die nog nooit hebben meegedaan aan dit treffen nodigen wij uit om eens aan de sfeer van deze dag te komen proeven. Ze zullen merken dat dit een dag is die jaarlijks in hun programma zal worden opgenomen. Jeugdbielemannen/sappeurs, géén inschrijfgeld, hebben een aangepast spellencircuit, met aparte prijzen.

 

Contact: Aanmeldformulier:

secretaris@schutterijstjan.nl.

 

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Kijkdoos voor kids

Op de Do2 pagina kan je tips terugvinden voor jouw schutterij om toe te passen. Hierbij presenteren wij een kijkdoos voor de jeugdige schutter.

Helden van het OLS

Vanaf vandaag wordt via streekomroep ZO-nieuws een nieuwe serie gepresenteerd over markante personen in en rond de schutterswereld in Beekdaelen. De serie wordt gemaakt in...

Schietboomindeling en planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u de schietboomindeling en een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein.