Consumptieprijs OLS

De consumptieprijs OLS 2024 is bekend. Normaal gesproken wordt deze bekendgemaakt tijdens de ALV in het voorjaar.

Door de uitzonderlijke situatie met een nieuwe OLS-organisator, die dit jaar een inhaalslag moest maken, was de consumptieprijs tijdens de ALV nog niet bekend. Wel is genoemd dat mogelijk een lichte verhoging te verwachten is. Dat is begrijpelijk, want alles is duurder geworden.

De consumptieprijs voor OLS Beekdaelen is nu vastgesteld op € 2,50 voor de OLS-dag, Kaveldag en het Kinjer-OLS. Tijdens de overige feestelijke activiteiten in het programma, zoals het concert van de Schintaler, de Miss Patty Pam-Pam BingOls show en de GOOT FOUT Party XXL, zal de consumptieprijs €2,75 zijn.

Mooi gebaar van de 9 schutterijen van Beekdaelen

Al vele jaren hebben we toiletbandjes op het OLS. Dat is en blijft voor een OLS-organisator ook een van dé belangrijke bronnen van inkomsten in de totale begroting. Maar de Adviesraad van OLS Beekdaelen, dat zijn de 9 schutterijen van Beekdaelen samen, heeft besloten dit jaar géén toiletbandjes te doen. Een deel daarvan wordt gedekt door een verhoging van de entreeprijs (die was 15 jaar lang niet verhoogd) van € 5,00 naar € 6,00.
Dit jaar dus géén toiletbandjes tijdens het OLS. Een mooi gebaar van de 9 schutterijen van OLS Beekdaelen.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Juryformulieren OLS 2024 Beekdaelen

Op het OLS 2024 Beekdaelen worden tijdens de optocht- en schoonheidswedstrijden nieuwe juryformulieren gebruikt.

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert: Ummeke!

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert een eigen lied “Ummeke”, dat vanaf nu te beluisteren is op alle grote streamingsdiensten.

Muziekwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

De OLS-Federatie heeft in een eerder bericht medegedeeld dat bij de muziekwedstrijden op het OLS geen originele partituren afgegeven hoefden te worden. Dat bericht is...