Cursus voor aspirant-juryleden

Op dinsdag, 17 januari start een nieuwe reeks voor aspirant-juryleden. Alle lessen gaan door in MFC Don Bosco aan de Mgr. Savelbergweg 100 in Heel.

Vacature

De Oud-Limburgse Schuttersfederatie is altijd op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste personen die het Limburgs, cultureel erfgoed een warm hart toedragen en die op hun manier een steentje willen bijdragen. En waarom dan niet als jurylid?

Zowel op het Oud-Limburgs Schuttersfeest als tijdens de bondsschuttersfeesten is het uitbreiden van het jurykorps zeer gewenst.

Dus kijk eens rond in uw kennissenkring: wellicht zijn er sympathisanten of geïnteresseerden die het leuk vinden om te fungeren als jurylid op een bondsschuttersfeest of misschien wel op het OLS...

Informatie

SAM_2444

Indien u vragen heeft over deze cursus, dan kunt u contact opnemen met met één van de cursusleiders:

  • Wim Hoenen via wim.hoenen@olsfederatie.com; of
  • Paul Hazen via paul.hazen@olsfederatie.com; of
  • Han van Deursen via han.van.deurssen@olsfederatie.com.

Indien u vragen heeft over de inschrijving, dan kunt u mailen naar beheerder.cursussen@olsfederatie.com.

Inschrijven

Leden van schutterijen kunnen inschrijven voor deze cursus via de secretaris van hun schutterij.
Niet-schutters kunnen inschrijven via deze link.

Andere cursussen

Benieuwd naar de andere cursussen die door de Oud-Limburgse Schuttersfederatie worden georganiseerd?  Neem dan hier eens een kijkje.
SAM_2257
auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Kijkdoos voor kids

Op de Do2 pagina kan je tips terugvinden voor jouw schutterij om toe te passen. Hierbij presenteren wij een kijkdoos voor de jeugdige schutter.

Helden van het OLS

Vanaf vandaag wordt via streekomroep ZO-nieuws een nieuwe serie gepresenteerd over markante personen in en rond de schutterswereld in Beekdaelen. De serie wordt gemaakt in...

Schietboomindeling en planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u de schietboomindeling en een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein.