Dit is het OLS-lied van Meijel

Het OLS-lied is nú te lezen, te horen én te zien op YouTube (klik op het logo hieronder om het muziekstuk af te spelen). De titel van het lied is "dè rakt òw".  De tekst en muziek zijn geschreven door Linda Koopmans. De productie en de opname is verzorgd door Tren van Enckevort (Rowwen Hèze). Volgens schrijfster Linda is het lied vertrokken vanuit het OLS-gevoel: "Het OLS-gevoel en dán het winnen van het OLS in 2019. Dat is verwerkt in dit liedje.”

Presentatie

Het lied werd gepresenteerd tijdens de loting van de optochtvolgorde op vrijdag, 18 maart in Meijel. OLS 2022 Meijel hoopt met dit meeslepende OLS-lied te raken en bij te dragen aan verbinding. Die band die zo belangrijk is voor de schutterijen in Nederlands en Belgisch Limburg… en: Dè rakt òw.
 Klik op het logo om het OLS-lied via YouTube af te spelen.
auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij...

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.