Dit is het OLS-lied van Meijel

Het OLS-lied is nú te lezen, te horen én te zien op YouTube (klik op het logo hieronder om het muziekstuk af te spelen). De titel van het lied is "dè rakt òw".  De tekst en muziek zijn geschreven door Linda Koopmans. De productie en de opname is verzorgd door Tren van Enckevort (Rowwen Hèze). Volgens schrijfster Linda is het lied vertrokken vanuit het OLS-gevoel: "Het OLS-gevoel en dán het winnen van het OLS in 2019. Dat is verwerkt in dit liedje.”

Presentatie

Het lied werd gepresenteerd tijdens de loting van de optochtvolgorde op vrijdag, 18 maart in Meijel. OLS 2022 Meijel hoopt met dit meeslepende OLS-lied te raken en bij te dragen aan verbinding. Die band die zo belangrijk is voor de schutterijen in Nederlands en Belgisch Limburg… en: Dè rakt òw.
 Klik op het logo om het OLS-lied via YouTube af te spelen.
auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Sint Elisabeth Stokkem wint het Limburgs Damesschuttersfeest

Het Limburgs Damesschuttersfeest werd georganiseerd door de schutterij Sint Antonius Nederweert. Zondag 18 september vond de optocht plaats en door de extreem slechte weersomstandigheden werd...

Eerste verlofaanvragen weer mogelijk

Met ingang van 23 september 2022 is de Regeling wapens en munitie gewijzigd, waardoor nieuwe verlofaanvragen weer door de politie in behandeling kunnen worden genomen.

Cursus nieuwe exercitie 2022/2023

Bij voldoende deelnemers start op zondag, 6 november 2022 de cursus ‘Nieuwe exercitie’. Inschrijven kan via de secretaris van uw schutterij. Deze kan tot 1...