Doenrade gastheer OLS Beekdaelen

 

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de OLS-federatie dat het OLS in het pittoreske Doenrade wordt gehouden.

 

Voorbije weken heeft een werkgroep, aan de hand van diverse beoordelingscriteria, een weloverwogen keuze gemaakt om te komen tot een geschikte locatie binnen de gemeente Beekdaelen. Gezien de korte voorbereidingstijd, is met name de geschiktheid en beschikbaarheid van het evenemententerrein van doorslaggevende aard geweest.

 

Betreffende locatie kenmerkt zich door een schitterende landelijke ligging. Dankzij de fantastische medewerking van grondeigenaren en pachters kan er een voldoende groot feestterrein worden ingericht.

 

Ger Koopmans, voorzitter van het stichtingsbestuur, is ervan overtuigd dat de negen schutterijen van Beekdaelen in een oase van groen gaan zorgdragen voor een schitterende organisatie, waarbij de schutters kunnen schieten op ‘een zalig stuk van Zuid-Limburg’.

 

Inmiddels is ook bekend dat het Kinjer-OLS gaat plaatsvinden op donderdag 27 juni. Zondag 7 juli is de strijd om d’n Um.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Op de najaarvergadering van de OLS-Federatie is besproken dat de OLS-Federatie en de Jeugdcommissie een jeugdbestuur wil samenstellen uit enthousiaste schutters tot en met 16...

Kinjer-OLS Beekdaelen

Nu voor dit jaar de inschrijving is gesloten, laten wij weten dat er dit jaar 34 schoolschutterijen deelnemen aan het Kinjer-OLS Beekdaelen.

Cursus Commandant op de weg, Nieuwe exercitie 2024

Bij voldoende deelnemers start op 24 maart de cursus 'Commandant op de weg, Nieuwe exercitie’.