Doenrade gastheer OLS Beekdaelen

 

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de OLS-federatie dat het OLS in het pittoreske Doenrade wordt gehouden.

 

Voorbije weken heeft een werkgroep, aan de hand van diverse beoordelingscriteria, een weloverwogen keuze gemaakt om te komen tot een geschikte locatie binnen de gemeente Beekdaelen. Gezien de korte voorbereidingstijd, is met name de geschiktheid en beschikbaarheid van het evenemententerrein van doorslaggevende aard geweest.

 

Betreffende locatie kenmerkt zich door een schitterende landelijke ligging. Dankzij de fantastische medewerking van grondeigenaren en pachters kan er een voldoende groot feestterrein worden ingericht.

 

Ger Koopmans, voorzitter van het stichtingsbestuur, is ervan overtuigd dat de negen schutterijen van Beekdaelen in een oase van groen gaan zorgdragen voor een schitterende organisatie, waarbij de schutters kunnen schieten op ‘een zalig stuk van Zuid-Limburg’.

 

Inmiddels is ook bekend dat het Kinjer-OLS gaat plaatsvinden op donderdag 27 juni. Zondag 7 juli is de strijd om d’n Um.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Kijkdoos voor kids

Op de Do2 pagina kan je tips terugvinden voor jouw schutterij om toe te passen. Hierbij presenteren wij een kijkdoos voor de jeugdige schutter.

Helden van het OLS

Vanaf vandaag wordt via streekomroep ZO-nieuws een nieuwe serie gepresenteerd over markante personen in en rond de schutterswereld in Beekdaelen. De serie wordt gemaakt in...

Schietboomindeling en planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u de schietboomindeling en een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein.