Facebookpagina Kinjer-OLS opgestart

De facebookpagina ‘Kinjer-OLS’ is speciaal opgezet voor scholen en schutterijen in de aanloop naar het Kinjer-OLS. Het is in de eerste plaats bedoeld om kinderen enthousiast met elkaar te laten delen over hun vorderingen.  Bijvoorbeeld:

  • Hoever ze zijn in hun voorbereidingen met marcheren?
  • Hoe verliep hun oefening met het windbuksschieten?
  • Of: is hun bordjesdrager al geloot?

Op de pagina zal daarnaast ook geregeld de aandacht worden gevestigd op een onderdeel van de schutterij. Dat kan gaan over de marketentster of de koningsvogel tot de windbuks. Er zullen nu en dan ook kleine polls worden gehouden.

Het idee is ontstaan tijdens een bijeenkomst tussen de commissie Kinjer-OLS, Wedstrijd- en Automatiseringcommissie op donderdag, 27 oktober.

Niet bedoeld voor...

De facebookpagina ‘Kinjer-OLS’ is niet bedoeld als nieuwspagina. Berichten over schuttersactiviteiten, oproepen of aankondigingen over nieuwe koningen worden hier niet geapprecieerd – die horen thuis op de pagina ‘Limburgse schutterswereld’.  Het kersverse koningspaar van een schoolschutterij mag wél met foto op de facebookpagina Kinjer-OLS worden gedeeld.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Europese Kampioenschappen Parasport

Tijdens de European Para Championships 2023 zullen 1.500 atleten uit 45 landen strijden om de Europese titels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2024...

Gildetrom

In ons Limburgse land is het Limburgs Schutterstijdschrift een fenomeen, maar in Noord-Brabant is dit ook zeker, de Gildetrom: Een kwartaalmagazine met allerlei weetjes van...

Optochtvolgorde Kinjer-OLS

Donderdag, 23 maart vond in Born de infoavond rond het Kinjer-OLS plaats met daarbij de loting van de optochtvolgorde.