Facebookpagina Kinjer-OLS opgestart

De facebookpagina ‘Kinjer-OLS’ is speciaal opgezet voor scholen en schutterijen in de aanloop naar het Kinjer-OLS. Het is in de eerste plaats bedoeld om kinderen enthousiast met elkaar te laten delen over hun vorderingen.  Bijvoorbeeld:

  • Hoever ze zijn in hun voorbereidingen met marcheren?
  • Hoe verliep hun oefening met het windbuksschieten?
  • Of: is hun bordjesdrager al geloot?

Op de pagina zal daarnaast ook geregeld de aandacht worden gevestigd op een onderdeel van de schutterij. Dat kan gaan over de marketentster of de koningsvogel tot de windbuks. Er zullen nu en dan ook kleine polls worden gehouden.

Het idee is ontstaan tijdens een bijeenkomst tussen de commissie Kinjer-OLS, Wedstrijd- en Automatiseringcommissie op donderdag, 27 oktober.

Niet bedoeld voor...

De facebookpagina ‘Kinjer-OLS’ is niet bedoeld als nieuwspagina. Berichten over schuttersactiviteiten, oproepen of aankondigingen over nieuwe koningen worden hier niet geapprecieerd – die horen thuis op de pagina ‘Limburgse schutterswereld’.  Het kersverse koningspaar van een schoolschutterij mag wél met foto op de facebookpagina Kinjer-OLS worden gedeeld.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij...

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.