Facebookpagina Kinjer-OLS opgestart

De facebookpagina ‘Kinjer-OLS’ is speciaal opgezet voor scholen en schutterijen in de aanloop naar het Kinjer-OLS. Het is in de eerste plaats bedoeld om kinderen enthousiast met elkaar te laten delen over hun vorderingen.  Bijvoorbeeld:

  • Hoever ze zijn in hun voorbereidingen met marcheren?
  • Hoe verliep hun oefening met het windbuksschieten?
  • Of: is hun bordjesdrager al geloot?

Op de pagina zal daarnaast ook geregeld de aandacht worden gevestigd op een onderdeel van de schutterij. Dat kan gaan over de marketentster of de koningsvogel tot de windbuks. Er zullen nu en dan ook kleine polls worden gehouden.

Het idee is ontstaan tijdens een bijeenkomst tussen de commissie Kinjer-OLS, Wedstrijd- en Automatiseringcommissie op donderdag, 27 oktober.

Niet bedoeld voor...

De facebookpagina ‘Kinjer-OLS’ is niet bedoeld als nieuwspagina. Berichten over schuttersactiviteiten, oproepen of aankondigingen over nieuwe koningen worden hier niet geapprecieerd – die horen thuis op de pagina ‘Limburgse schutterswereld’.  Het kersverse koningspaar van een schoolschutterij mag wél met foto op de facebookpagina Kinjer-OLS worden gedeeld.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Inschrijvingsportaal OLS 2023 Born geopend

Sint Martinus en het Stichtingsbestuur OLS Born 2023 zijn druk doende met de voorbereidingen voor het OLS dat op zondag 2 juli 2023 in Born...

Vacature vice-president

Op de najaarsvergadering is het functieprofiel van de vice-federatiepresident van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie gepresenteerd. Kandidaten kunnen zich tot 31 december 2022 melden.

Oproep Rode Leeuw

Jaarlijks wordt op de zondag voor de viering van de Heilige Sebastianus de investituur van de Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de...