Oproep muzikanten

Ben jij een van de vele trotse muzikanten van een Limburgse Schutterij en heb jij zin in een unieke ervaring? Lees dan even verder.

 

In juli komt de wereldtop van de mars- en blaasmuziek samen in Kerkrade tijdens het WMC ( Wereld Muziek Concours). Op donderdagavond 7 juli worden de festiviteiten officieel geopend met een grote parade, waaraan internationale muziekkorpsen en militaire korpsen deelnemen. Een drukbezocht evenement met een groot defilé en bovendien live-uitzending op L1 TV.

 

Het zou mooi zijn als we tussen deze wereldtoppers een muzikale afvaardiging van de Limburgse schutterijen kunnen laten meelopen. Hiervoor zijn we op zoek naar jou!

 

Lijkt het jou leuk om samen met muzikanten van andere verenigingen (ieder in eigen schuttersuniform) aan deze activiteit deel te nemen? Neem dan gerust contact op via onderstaand mailadres.

 

De bedoeling is om de volgende werken te spelen;

 

Esprit - Mars Bagatel en Glorie van België

(Slagwerk): Pearl en Michael Mars

 

Om een goede samenstelling te maken van diverse instrumenten en verenigingen is het aantal deelnemers beperkt. Wees er dus snel bij.

 

Om goed voor de dag te komen zal er worden geoefend op zaterdag 11 juni (locatie volgt na aanmelding).

 

Partituren worden verstrekt na aanmelding en u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar muziekcom@olsfederatie.com. De uitvoering start op donderdag 7 juli  met om 16:30 uur verzamelen en de start van de parade om 17:00 uur en natuurlijk in Kerkrade. Zorg dat je erbij bent!

 

Deel, reageer deze oproep vooral.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Op de najaarvergadering van de OLS-Federatie is besproken dat de OLS-Federatie en de Jeugdcommissie een jeugdbestuur wil samenstellen uit enthousiaste schutters tot en met 16...

Kinjer-OLS Beekdaelen

Nu voor dit jaar de inschrijving is gesloten, laten wij weten dat er dit jaar 34 schoolschutterijen deelnemen aan het Kinjer-OLS Beekdaelen.

Cursus Commandant op de weg, Nieuwe exercitie 2024

Bij voldoende deelnemers start op 24 maart de cursus 'Commandant op de weg, Nieuwe exercitie’.