Optochtvolgorde OLS 2023

Op zondag 2 juli organiseert Sint-Martinus het OLS in Born. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de schutterijen in de optocht te bepalen, vond op dinsdag, 7 maart de loting plaats in het gemeenschapshuis te Born.

Vanaf 19u30 werden de genodigden ontvangen waarna omstreeks 20u achtereenvolgens Pieter Meekels, voorzitter OLS 2023 Born, en Anoesjka Koopmans, president van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie, iedereen welkom heetten.

De optochtvolgorde kwam, zoals altijd, tot stand op basis van loting.

De loting werd onderbroken door 2 pauzes waarin er ruimte was tot het presenteren en toelichten van de indeling van het feestterrein en de optochtroute, alsook voor entertainment.

logo OLS 2023

Optochtvolgorde 2023

De lijst met de optochtvolgorde van de 135 deelnemende schutterijen kunt u hier downloaden.

Een overzicht van de deelnemers aan alle overige wedstrijden - exercitie, vendelen, muziek- en andere terreinwedstrijden - kunt u hier inzien.

lijst 1
lijst 2d
vignet Oud Limburgs Schuttersfeest 2020kopie

Auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij...

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.