Optochtvolgorde OLS 2023

Op zondag 2 juli organiseert Sint-Martinus het OLS in Born. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de schutterijen in de optocht te bepalen, vond op dinsdag, 7 maart de loting plaats in het gemeenschapshuis te Born.

Vanaf 19u30 werden de genodigden ontvangen waarna omstreeks 20u achtereenvolgens Pieter Meekels, voorzitter OLS 2023 Born, en Anoesjka Koopmans, president van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie, iedereen welkom heetten.

De optochtvolgorde kwam, zoals altijd, tot stand op basis van loting.

De loting werd onderbroken door 2 pauzes waarin er ruimte was tot het presenteren en toelichten van de indeling van het feestterrein en de optochtroute, alsook voor entertainment.

logo OLS 2023

Optochtvolgorde 2023

De lijst met de optochtvolgorde van de 135 deelnemende schutterijen kunt u hier downloaden.

Een overzicht van de deelnemers aan alle overige wedstrijden - exercitie, vendelen, muziek- en andere terreinwedstrijden - kunt u hier inzien.

lijst 1
lijst 2d
vignet Oud Limburgs Schuttersfeest 2020kopie

Auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Heythuysen wint OLS 2024

In een spannende nek-aan-nek race won op zaterdag, 13 juli Sint Nicolaas Heythuysen het OLS 2024 Beekdaelen. Het Sjötje werd gewonnen door een jeugddrietal van...

Grote schuttersbelangstelling van Romereis 2025

Wie mee wil naar Rome met de schuttersreis moet zich snel opgeven. In verband met de beschikbaarheid van hotelkamers is opgave gewenst.

Kavelen op zaterdag, 13 juli

Hierbij de algemene informatie over het kavelen met 36 overblijvende schutterijen op zaterdag, 13 juli 2024.