Optochtvolgorde OLS 2023

Op zondag 2 juli organiseert Sint-Martinus het OLS in Born. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de schutterijen in de optocht te bepalen, vond op dinsdag, 7 maart de loting plaats in het gemeenschapshuis te Born.

Vanaf 19u30 werden de genodigden ontvangen waarna omstreeks 20u achtereenvolgens Pieter Meekels, voorzitter OLS 2023 Born, en Anoesjka Koopmans, president van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie, iedereen welkom heetten.

De optochtvolgorde kwam, zoals altijd, tot stand op basis van loting.

De loting werd onderbroken door 2 pauzes waarin er ruimte was tot het presenteren en toelichten van de indeling van het feestterrein en de optochtroute, alsook voor entertainment.

logo OLS 2023

Optochtvolgorde 2023

De lijst met de optochtvolgorde van de 135 deelnemende schutterijen kunt u hier downloaden.

Een overzicht van de deelnemers aan alle overige wedstrijden - exercitie, vendelen, muziek- en andere terreinwedstrijden - kunt u hier inzien.

lijst 1
lijst 2d
vignet Oud Limburgs Schuttersfeest 2020kopie

Auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Europese Kampioenschappen Parasport

Tijdens de European Para Championships 2023 zullen 1.500 atleten uit 45 landen strijden om de Europese titels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2024...

Gildetrom

In ons Limburgse land is het Limburgs Schutterstijdschrift een fenomeen, maar in Noord-Brabant is dit ook zeker, de Gildetrom: Een kwartaalmagazine met allerlei weetjes van...

Optochtvolgorde Kinjer-OLS

Donderdag, 23 maart vond in Born de infoavond rond het Kinjer-OLS plaats met daarbij de loting van de optochtvolgorde.