Uitnodiging  persoonlijk Kampioenschap Oud-Limburgse Schuttersfederatie

Beste schuttersvrienden,

 

Omdat in 2019 ons lid Caris Erik  tweede werd tijdens het “Persoonlijk Kampioen der Beide Limburgen“ is ons de eer gegund om deze mooie wedstrijd in 2023 te mogen organiseren.

 

Deze wedstrijd met de zware buks zal plaatsvinden op zaterdag 29 april en zondag 30 april 2023  voor de dames en heren van 16 jaar en ouder. Voor de jeugd onder de 16 jaar zal er op zondag 30 April 2023 een wedstrijd worden georganiseerd met de luchtbuks.

 

De wedstrijd wordt georganiseerd door de Koninklijke Schutterij  St. Servatius Raam Ophoven i.s.m. de OLS federatie op het schietterrein van Kon. Schutterij St.Elisabeth Stokkem Stadsgraaf 1, Dilsen-Stokkem.

 

Om 9.30 uur:             Inschieten buksen

Stipt 10.00 uur:          Aanvang schietwedstrijd

Belangrijk:

 

  • Inschrijven via bijgevoegd inschrijfformulier vóór 16  april 2023 (i.v.m. indeling schietbomen)
  • Het reglement voor dit persoonlijk kampioenschap vindt u op de website van de OLS-Federatie:  www.olsfederatie.com  (ols, downloads, huishoudelijk reglement oud Limburgse schuttersfederatie, hoofdstuk 7).

Voor het downloaden van het inschrijfformulier, klik Uitnodiging Persoonlijk Kampioenschap OLS 2023. Denk aan een geldig legitimatiebewijs en het federatiebewijs!!

 

Hopende u te mogen begroeten om de sportieve strijd aan te binden, verblijven wij.

 

Met vriendelijke schuttersgroeten,

 

Namens de voorzitter der Schutterij Sint Servatius Raam

René Vounckx

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Europese Kampioenschappen Parasport

Tijdens de European Para Championships 2023 zullen 1.500 atleten uit 45 landen strijden om de Europese titels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2024...

Gildetrom

In ons Limburgse land is het Limburgs Schutterstijdschrift een fenomeen, maar in Noord-Brabant is dit ook zeker, de Gildetrom: Een kwartaalmagazine met allerlei weetjes van...

Optochtvolgorde Kinjer-OLS

Donderdag, 23 maart vond in Born de infoavond rond het Kinjer-OLS plaats met daarbij de loting van de optochtvolgorde.