Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij werden die avond in Nederweert als helden onthaald. En dat bracht heel veel mensen op de been.

 

Oud-Limburgs Schuttersfeest 2024

 

De eer is nu aan Schutterij Sint Antonius om het OLS in 2024 in Nederweert te organiseren. Achter de schermen lopen de voorbereidingen al volop. Binnenkort kan de stichting worden opgericht voor de organisatie van OLS 2024.

 

Het voorzitterschap van deze stichting komt in handen van de heer Peter Willekens uit Budschop. De keuze is in goede samenspraak tussen de schutterij en burgemeester Birgit Op de Laak tot stand gekomen. Beiden zijn verheugd dat Peter Willekens ja heeft gezegd op hun vraag.

 

Peter Willekens is onder andere voormalig wethouder van Nederweert en oud-voorzitter van Openluchtmuseum Eynderhoof. Hij vindt het eervol om aan het OLS 2024 een bijdrage te mogen leveren gezien de geweldige prestatie die de schutterij geleverd heeft door voor de tweede keer het OLS naar Nederweert te halen. “Het gaat opnieuw een groot feest worden voor de gemeenschap Nederweert en verdaarbuiten.” Hij ziet uit naar de samenwerking met de schutterij en de vele vrijwilligers die zich nu al spontaan aanmelden.

 

Bron: Nederweert24.nl

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.

Vacature instructeur Nieuwe Exercitie

De opleidingscommissie van de federatie OLS verzorgd jaarlijks (voornamelijk in de wintermaanden) meerdere cursussen Nieuwe Exercitie (exercitie, commandant schutterijcorps, commandant exercitiepeloton en instructeur).