Sint Elisabeth Stokkem wint het Limburgs Damesschuttersfeest

Het Limburgs Damesschuttersfeest werd georganiseerd door de schutterij Sint Antonius Nederweert. Zondag 18 september vond de optocht plaats en door de extreem slechte weersomstandigheden werd er niet geschoten deze dag, maar werd het een schitterend verbroederingstreffen in de feesttent, het schutters- en gildewezen in optima forma; Geen schietwedstrijden, maar verbroederen.

 

Zaterdag 24 september 2022 mochten alle schutterijen terugkomen om te kavelen en er ontstond een mooie schietwedstrijd en een spannende strijd en uiteindelijk resulteerde dit in een overwinning van de Koninklijke Schutterij Sint Elisabeth in Stokkem en zodoende gaan we in 2023 naar het mooie Stokkem.

 

De top tien:

1             Sint Elisabeth Stokkem

2             Sint Harlindis & Relindis Ellikom

3             Sint Oda Boshoven-Weert

4             Sint Jan Nieuwstadt

5             Sint Elisabeth Stokkem

6             Sint Lucie Nederweert

7             Sint Michaël Doenrade

8             Sint Oda Boshoven-Weert

9             Sint Sebastiaan Sint Huibrechtslille

10           Sint Laurentius Bocholt

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Inschrijvingsportaal OLS 2023 Born geopend

Sint Martinus en het Stichtingsbestuur OLS Born 2023 zijn druk doende met de voorbereidingen voor het OLS dat op zondag 2 juli 2023 in Born...

Vacature vice-president

Op de najaarsvergadering is het functieprofiel van de vice-federatiepresident van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie gepresenteerd. Kandidaten kunnen zich tot 31 december 2022 melden.

Oproep Rode Leeuw

Jaarlijks wordt op de zondag voor de viering van de Heilige Sebastianus de investituur van de Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de...