Sint Elisabeth Stokkem wint het Limburgs Damesschuttersfeest

Het Limburgs Damesschuttersfeest werd georganiseerd door de schutterij Sint Antonius Nederweert. Zondag 18 september vond de optocht plaats en door de extreem slechte weersomstandigheden werd er niet geschoten deze dag, maar werd het een schitterend verbroederingstreffen in de feesttent, het schutters- en gildewezen in optima forma; Geen schietwedstrijden, maar verbroederen.

 

Zaterdag 24 september 2022 mochten alle schutterijen terugkomen om te kavelen en er ontstond een mooie schietwedstrijd en een spannende strijd en uiteindelijk resulteerde dit in een overwinning van de Koninklijke Schutterij Sint Elisabeth in Stokkem en zodoende gaan we in 2023 naar het mooie Stokkem.

 

De top tien:

1             Sint Elisabeth Stokkem

2             Sint Harlindis & Relindis Ellikom

3             Sint Oda Boshoven-Weert

4             Sint Jan Nieuwstadt

5             Sint Elisabeth Stokkem

6             Sint Lucie Nederweert

7             Sint Michaël Doenrade

8             Sint Oda Boshoven-Weert

9             Sint Sebastiaan Sint Huibrechtslille

10           Sint Laurentius Bocholt

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij...

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.