Uitnodiging loting OLS 2022 Meijel

Op zondag 3 juli is het dan zover: het OLS 2022 in Meijel. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de schutterijen in de optocht te bepalen, vindt op vrijdag 18 maart de loting ‘Loote, loeëpe en böllekes’ plaats.

Dit evenement laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Wij nodigen u van harte uit om deze avond samen met ons te beleven. Voorafgaand aan de loting marcheren de ‘Gruun van Méél’ met muziek, en uiteraard met het zestal en d’n Um, door Meijel. Zij lopen opnieuw de heldentocht door de Dorpsstraat naar het Alexanderplein.

Vervolgens start het programma in d’n Binger. De optochtvolgorde komt tot stand op basis van loting. Om helemaal in de OLS-sfeer te komen, kunt u tijdens de loting genieten van diverse optredens. Er wordt tevens een tombola gehouden. Wie weet gaat u deze avond huiswaarts met een mooie prijs.

Programma

logo Meijel
  • 19.30 uur:           Ontvangst genodigden en bezoekers
  • 20.00 uur:           Welkomstwoord door Hubert Vos, voorzitter OLS 2022
  • 20.15 uur:           Aanvang van de loting (4 rondes)

Tussen de lotingrondes: info en entertainment met buutreedner Ger Frenken en de presentatie van het OLS-lied

  • 22.30 uur:           Trekking van de tombola

Graag nodigen wij u uit om bij deze loting aanwezig te zijn in gemeenschapshuis d’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel.We vragen u om vóór 4 maart door te geven of u aanwezig bent en met hoeveel personen.

We hopen u op 18 maart in Meijel te ‘raake’ tijdens ‘Loote, loeëpe en böllekes’!

NB: bij binnenkomst vragen we iedereen om het coronatoegangsbewijs in combinatie met een ID bewijs te tonen.

 

 

 

Auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij...

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.