Uitnodiging loting OLS 2022 Meijel

Op zondag 3 juli is het dan zover: het OLS 2022 in Meijel. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de schutterijen in de optocht te bepalen, vindt op vrijdag 18 maart de loting ‘Loote, loeëpe en böllekes’ plaats.

Dit evenement laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Wij nodigen u van harte uit om deze avond samen met ons te beleven. Voorafgaand aan de loting marcheren de ‘Gruun van Méél’ met muziek, en uiteraard met het zestal en d’n Um, door Meijel. Zij lopen opnieuw de heldentocht door de Dorpsstraat naar het Alexanderplein.

Vervolgens start het programma in d’n Binger. De optochtvolgorde komt tot stand op basis van loting. Om helemaal in de OLS-sfeer te komen, kunt u tijdens de loting genieten van diverse optredens. Er wordt tevens een tombola gehouden. Wie weet gaat u deze avond huiswaarts met een mooie prijs.

Programma

logo Meijel
  • 19.30 uur:           Ontvangst genodigden en bezoekers
  • 20.00 uur:           Welkomstwoord door Hubert Vos, voorzitter OLS 2022
  • 20.15 uur:           Aanvang van de loting (4 rondes)

Tussen de lotingrondes: info en entertainment met buutreedner Ger Frenken en de presentatie van het OLS-lied

  • 22.30 uur:           Trekking van de tombola

Graag nodigen wij u uit om bij deze loting aanwezig te zijn in gemeenschapshuis d’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel.We vragen u om vóór 4 maart door te geven of u aanwezig bent en met hoeveel personen.

We hopen u op 18 maart in Meijel te ‘raake’ tijdens ‘Loote, loeëpe en böllekes’!

NB: bij binnenkomst vragen we iedereen om het coronatoegangsbewijs in combinatie met een ID bewijs te tonen.

 

 

 

Auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Inschrijvingsportaal OLS 2023 Born geopend

Sint Martinus en het Stichtingsbestuur OLS Born 2023 zijn druk doende met de voorbereidingen voor het OLS dat op zondag 2 juli 2023 in Born...

Vacature vice-president

Op de najaarsvergadering is het functieprofiel van de vice-federatiepresident van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie gepresenteerd. Kandidaten kunnen zich tot 31 december 2022 melden.

Oproep Rode Leeuw

Jaarlijks wordt op de zondag voor de viering van de Heilige Sebastianus de investituur van de Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de...