Uitnodiging loting OLS 2022 Meijel

Op zondag 3 juli is het dan zover: het OLS 2022 in Meijel. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de schutterijen in de optocht te bepalen, vindt op vrijdag 18 maart de loting ‘Loote, loeëpe en böllekes’ plaats.

Dit evenement laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Wij nodigen u van harte uit om deze avond samen met ons te beleven. Voorafgaand aan de loting marcheren de ‘Gruun van Méél’ met muziek, en uiteraard met het zestal en d’n Um, door Meijel. Zij lopen opnieuw de heldentocht door de Dorpsstraat naar het Alexanderplein.

Vervolgens start het programma in d’n Binger. De optochtvolgorde komt tot stand op basis van loting. Om helemaal in de OLS-sfeer te komen, kunt u tijdens de loting genieten van diverse optredens. Er wordt tevens een tombola gehouden. Wie weet gaat u deze avond huiswaarts met een mooie prijs.

Programma

logo Meijel
  • 19.30 uur:           Ontvangst genodigden en bezoekers
  • 20.00 uur:           Welkomstwoord door Hubert Vos, voorzitter OLS 2022
  • 20.15 uur:           Aanvang van de loting (4 rondes)

Tussen de lotingrondes: info en entertainment met buutreedner Ger Frenken en de presentatie van het OLS-lied

  • 22.30 uur:           Trekking van de tombola

Graag nodigen wij u uit om bij deze loting aanwezig te zijn in gemeenschapshuis d’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel.We vragen u om vóór 4 maart door te geven of u aanwezig bent en met hoeveel personen.

We hopen u op 18 maart in Meijel te ‘raake’ tijdens ‘Loote, loeëpe en böllekes’!

NB: bij binnenkomst vragen we iedereen om het coronatoegangsbewijs in combinatie met een ID bewijs te tonen.

 

 

 

Auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Uitslagen Kinjer-OLS

Dinsdag, 28 juni vond in Meijel het Kinjer-OLS plaats.

Unanieme voordracht

Het bestuur van de Oud Limburgse Schuttersfederatie heeft afgelopen maandag unaniem besloten om mevrouw Anoesjka Koopmans aan de Algemene ledenvergadering van de OLS-federatie voor te...

Nieuwe lay-out van het Limburgs Schutterstijdschrift

De redactieraad van het Limburgs Schutterstijdschrift heeft met nummer 135 gekozen om een nieuwe lay-out te presenteren.