Uitnodiging loting OLS 2022 Meijel

Op zondag 3 juli is het dan zover: het OLS 2022 in Meijel. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de schutterijen in de optocht te bepalen, vindt op vrijdag 18 maart de loting ‘Loote, loeëpe en böllekes’ plaats.

Dit evenement laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Wij nodigen u van harte uit om deze avond samen met ons te beleven. Voorafgaand aan de loting marcheren de ‘Gruun van Méél’ met muziek, en uiteraard met het zestal en d’n Um, door Meijel. Zij lopen opnieuw de heldentocht door de Dorpsstraat naar het Alexanderplein.

Vervolgens start het programma in d’n Binger. De optochtvolgorde komt tot stand op basis van loting. Om helemaal in de OLS-sfeer te komen, kunt u tijdens de loting genieten van diverse optredens. Er wordt tevens een tombola gehouden. Wie weet gaat u deze avond huiswaarts met een mooie prijs.

Programma

logo Meijel
  • 19.30 uur:           Ontvangst genodigden en bezoekers
  • 20.00 uur:           Welkomstwoord door Hubert Vos, voorzitter OLS 2022
  • 20.15 uur:           Aanvang van de loting (4 rondes)

Tussen de lotingrondes: info en entertainment met buutreedner Ger Frenken en de presentatie van het OLS-lied

  • 22.30 uur:           Trekking van de tombola

Graag nodigen wij u uit om bij deze loting aanwezig te zijn in gemeenschapshuis d’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel.We vragen u om vóór 4 maart door te geven of u aanwezig bent en met hoeveel personen.

We hopen u op 18 maart in Meijel te ‘raake’ tijdens ‘Loote, loeëpe en böllekes’!

NB: bij binnenkomst vragen we iedereen om het coronatoegangsbewijs in combinatie met een ID bewijs te tonen.

 

 

 

Auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Informatieavond subsidiemogelijkheid provincie Nederlands-Limburg

De provincie Nederlands-Limburg heeft in 2022 een subsidieregeling in het leven geroepen om het schutters- en gildewezen financieel te ondersteunen bij vernieuwende en innovatieve projecten.

Optochtvolgorde OLS 2023

Dinsdag, 7 maart vond in Born de loting van de optochtvolgorde van het OLS plaats.

Bart Rutten nieuwe vice-federatiepresident Oud Limburgse Schuttersfederatie

Tijdens de algemene jaarvergadering van de Oud Limburgse Schuttersfederatie hebben er diverse bestuurswisselingen plaatsgevonden. Bart Rutten (50 jaar) uit het Belgisch-Limburgse Kessenich is benoemd tot...