Vacature instructeur Nieuwe Exercitie

De opleidingscommissie van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie  verzorgd jaarlijks (voornamelijk in de wintermaanden) meerdere cursussen Nieuwe Exercitie (exercitie, commandant schutterijcorps, commandant exercitiepeloton en instructeur).

 

Ten behoeve van deze cursussen zijn we op zoek naar een instructeur die samen met de cursusleider verantwoordelijk is voor de realisatie van deze cursussen en daarnaast de cursusleider adviseert ten aanzien van het onderhavige leerplan.

 

Heb je de commandantencursus/instructeur met goed gevolg afgelegd of beschik je over vergelijkbare kennis en vaardigheden? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

 

We verwachten naast bovengenoemde kennis en vaardigheden ook sterke communicatieve vaardigheden en een mensgerichte houding in het overbrengen van kennis en vaardigheden  aan de toekomstige cursisten.

 

Als jij onze nieuwe instructeur wordt loop je eerst een aantal cursusdagen mee. Daarna volgt een (eind-)evaluatie en, indien geschikt bevonden, een definitieve aanstelling door de federatie OLS.

 

Geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur dan uiterlijk 10 september a.s. een mail met gemotiveerde sollicitatie naar opleidingscom@olsfederatie.com.

 

Op basis van ontvangen sollicitaties vindt een eerste selectie plaats. Een gesprek met de geselecteerde kandidaten volgt dan in week 38 of week 39.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met cursusleider Marita Jamar: 06 33911293

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Juryformulieren OLS 2024 Beekdaelen

Op het OLS 2024 Beekdaelen worden tijdens de optocht- en schoonheidswedstrijden nieuwe juryformulieren gebruikt.

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert: Ummeke!

Het Kinjer-OLS 2024 Beekdaelen presenteert een eigen lied “Ummeke”, dat vanaf nu te beluisteren is op alle grote streamingsdiensten.

Consumptieprijs OLS

De consumptieprijs OLS 2024 is bekend. Normaal gesproken wordt deze bekendgemaakt tijdens de ALV in het voorjaar.