Vacature instructeur Nieuwe Exercitie

De opleidingscommissie van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie  verzorgd jaarlijks (voornamelijk in de wintermaanden) meerdere cursussen Nieuwe Exercitie (exercitie, commandant schutterijcorps, commandant exercitiepeloton en instructeur).

 

Ten behoeve van deze cursussen zijn we op zoek naar een instructeur die samen met de cursusleider verantwoordelijk is voor de realisatie van deze cursussen en daarnaast de cursusleider adviseert ten aanzien van het onderhavige leerplan.

 

Heb je de commandantencursus/instructeur met goed gevolg afgelegd of beschik je over vergelijkbare kennis en vaardigheden? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

 

We verwachten naast bovengenoemde kennis en vaardigheden ook sterke communicatieve vaardigheden en een mensgerichte houding in het overbrengen van kennis en vaardigheden  aan de toekomstige cursisten.

 

Als jij onze nieuwe instructeur wordt loop je eerst een aantal cursusdagen mee. Daarna volgt een (eind-)evaluatie en, indien geschikt bevonden, een definitieve aanstelling door de federatie OLS.

 

Geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur dan uiterlijk 10 september a.s. een mail met gemotiveerde sollicitatie naar opleidingscom@olsfederatie.com.

 

Op basis van ontvangen sollicitaties vindt een eerste selectie plaats. Een gesprek met de geselecteerde kandidaten volgt dan in week 38 of week 39.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met cursusleider Marita Jamar: 06 33911293

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Op de najaarvergadering van de OLS-Federatie is besproken dat de OLS-Federatie en de Jeugdcommissie een jeugdbestuur wil samenstellen uit enthousiaste schutters tot en met 16...

Kinjer-OLS Beekdaelen

Nu voor dit jaar de inschrijving is gesloten, laten wij weten dat er dit jaar 34 schoolschutterijen deelnemen aan het Kinjer-OLS Beekdaelen.

Cursus Commandant op de weg, Nieuwe exercitie 2024

Bij voldoende deelnemers start op 24 maart de cursus 'Commandant op de weg, Nieuwe exercitie’.