Zin in Morgen- Bezieling van het schutters- en gildewezen

KRO-NCRV’s Zin in Morgen is een programma boordevol inspiratie en bezieling, op zoek naar de zin van het leven. Kim-Lian van der Meij, Annemiek Schrijver en Thomas Cammaert gaan in gesprek met bijzondere mensen die ons een inkijkje geven in hun leven en ons meenemen naar mooie plekken. Met Zin in Morgen wil KRO-NCRV mensen inspireren tot zinvol leven, met aandacht voor jezelf, de natuur én de ander. Zin in morgen is hét radio en tv-magazine boordevol inspiratie, beleving en levenslust, waarin bezielde mensen hun levensvisie delen.

 

Het schutters- en gildewezen is ook in contact gekomen  met dit programma en op zondag 22 januari 2023 was deze omroep te gast bij de investituur van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg om de bezieling van het schutterswezen te beschrijven tijdens deze investituur.

 

Komende zaterdag 11 februari 2023 om 18.45 uur wordt deze aflevering uitgezonden bij KRO-NCRV (NPO2). Natuurlijk kunt u de uitzending ook terugzien via tvgemist.nl.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Europese Kampioenschappen Parasport

Tijdens de European Para Championships 2023 zullen 1.500 atleten uit 45 landen strijden om de Europese titels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2024...

Gildetrom

In ons Limburgse land is het Limburgs Schutterstijdschrift een fenomeen, maar in Noord-Brabant is dit ook zeker, de Gildetrom: Een kwartaalmagazine met allerlei weetjes van...

Optochtvolgorde Kinjer-OLS

Donderdag, 23 maart vond in Born de infoavond rond het Kinjer-OLS plaats met daarbij de loting van de optochtvolgorde.