Zin in Morgen- Bezieling van het schutters- en gildewezen

KRO-NCRV’s Zin in Morgen is een programma boordevol inspiratie en bezieling, op zoek naar de zin van het leven. Kim-Lian van der Meij, Annemiek Schrijver en Thomas Cammaert gaan in gesprek met bijzondere mensen die ons een inkijkje geven in hun leven en ons meenemen naar mooie plekken. Met Zin in Morgen wil KRO-NCRV mensen inspireren tot zinvol leven, met aandacht voor jezelf, de natuur én de ander. Zin in morgen is hét radio en tv-magazine boordevol inspiratie, beleving en levenslust, waarin bezielde mensen hun levensvisie delen.

 

Het schutters- en gildewezen is ook in contact gekomen  met dit programma en op zondag 22 januari 2023 was deze omroep te gast bij de investituur van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg om de bezieling van het schutterswezen te beschrijven tijdens deze investituur.

 

Komende zaterdag 11 februari 2023 om 18.45 uur wordt deze aflevering uitgezonden bij KRO-NCRV (NPO2). Natuurlijk kunt u de uitzending ook terugzien via tvgemist.nl.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Peter Willekens voorzitter OLS 2024 Nederweert

Op zaterdag 8 juli 2023 won Schutterij Sint Antonius Nederweert na een zinderende finale het Oud Limburgs Schuttersfeest in Born. Het zestal en de schutterij...

Receptie winnaars Oud-Limburgs Schuttersfeest

Bestuur en leden der Schutterij Sint Antonius Nederweert nodigen jullie van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van het winnen van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Basiscursus buksmeester 2023 volzet

Inschrijvingen voor de cursus van 2023 die niet kunnen worden geplaatst, worden automatisch op de reservelijst gezet of doorgeschoven naar de cursus van 2024.