Puzzel voor 75 jaar BMK

In 2023 viert bond van schutterijen Maas en Kempen haar 75ste verjaardag. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt een puzzel verkocht aan 20 euro per stuk. Leden van schutterijen van bond van schutterijen Maas en Kempen kunnen dit collectors item bestellen en betalen via de secretaris van hun schutterij (uiterlijk vóór augustus 2022).
75 jaar BMK puzzel

Wachtlijst

Sympathisanten, niet-leden of schutters van andere bonden die de puzzel willen, kunnen tot 1 augustus een e-mail sturen aan secretaris@maasenkempen.be voor een plekje op de wachtlijst.
definitief ontwerp puzzel

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Alfa Bierbrouwerij en Hansen Dranken hoofdsponsor OLS 2024 Beekdaelen

Maandag 6 mei hebben de directies van Alfa Bierbrouwerij en Hansen Dranken een sponsorovereenkomst ondertekend met de organisatie van OLS 2024 Beekdaelen. Alle drie de...

Eerste schietboom OLS geplaatst

Nog geen etmaal na de presentatie van de OLS-sponsors Alfa Bierbrouwerij en Hansen Dranken, is op het evenemententerrein van OLS Beekdaelen de eerste schietboom geplaatst.

Muziekwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

De OLS-Federatie heeft in een eerder bericht medegedeeld dat bij de muziekwedstrijden op het OLS geen originele partituren afgegeven hoefden te worden.