Sissi tentoonstelling verlengd tot 31 juli 2022

 

U hoeft niet naar Wenen om te genieten van de ‘Sisi en Frans Joseph tentoonstelling, want in het Limburgs Schutterijmuseum in Steyl kunt u t/m 31 juli 2022 genieten van deze unieke tentoonstelling.

 

Wilt u er ook nog een persoonlijke uitleg bij hebben van Sisi-kenster Marijke Beckers-Janssen, eigenaresse van het Sissi-museum in Susteren, komt u dan op zondagen naar het Limburgs  Schutterijmuseum. Het Limburgs Schutterijmuseum is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en is gelegen aan de Rozenstraat 18 te Steyl of kijk op www.schutterijmuseum.nl.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Alfa Bierbrouwerij en Hansen Dranken hoofdsponsor OLS 2024 Beekdaelen

Maandag 6 mei hebben de directies van Alfa Bierbrouwerij en Hansen Dranken een sponsorovereenkomst ondertekend met de organisatie van OLS 2024 Beekdaelen. Alle drie de...

Eerste schietboom OLS geplaatst

Nog geen etmaal na de presentatie van de OLS-sponsors Alfa Bierbrouwerij en Hansen Dranken, is op het evenemententerrein van OLS Beekdaelen de eerste schietboom geplaatst.

Muziekwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

De OLS-Federatie heeft in een eerder bericht medegedeeld dat bij de muziekwedstrijden op het OLS geen originele partituren afgegeven hoefden te worden.