Praktijkcursus buksmeester 2024

Voor 2024 is er een extra praktijkcursus voor buksmeesters gepland op zaterdag, 11 juni. Deze cursus zal gehouden worden van 8u tot 17u in het schutterslokaal van schutterij Sint Catharina Stramproy aan de Breijvin 9a te 6039 RN Stramproy. De cursus van 11 mei is reeds volzet.

Deze eendaagse praktijkcursus is er op gericht de kennis en de praktische vaardigheden van de buksmeester te verbreden en te verdiepen. Veiligheid is daarbij het centrale thema.

Opmerkingen

  • De cursus start bij voldoende inschrijvingen (max. 20 cursisten);
  • Deelnemen aan de praktijkcursus is alleen mogelijk indien men de basiscursus heeft gevolgd;
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt 45 euro;
  • Inschrijven voor de cursus van 1 juni 2024 kan tot woensdag, 15 mei 2024; en
  • Inschrijven kan via de secretaris van uw schutterij in de ledenadministratie.

Informatie over de cursusinhoud kunt u lezen op de site van de OLS buksmeesters.

Andere cursussen

Benieuwd naar de andere cursussen die door de Oud-Limburgse Schuttersfederatie worden georganiseerd?  Neem dan hier eens een kijkje.

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Schietboomindeling en planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u de schietboomindeling en een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein.

Mart Scheenen nieuwe federatiekampioen

Zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024 organiseerde de schutterij Sint Willibrordus Obbicht het persoonlijk federatiekampioenschap van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie. 131 schutters begonnen aan de...

Zonnige schietwedstrijd in Sevenum

Zaterdag 11 mei 2024 werd er bij het schuttersgilde Sint Sebastianus Sevenum geschoten om de tweede schietwedstrijd van de Schutterscombinatie Noord-Limburg. Op een prachtige extra...