Workshop Belgische buksmeesters

Op zaterdag, 28 oktober 2023 werd in het schutterslokaal van Sint-Martinus Kessenich een workshop georganiseerd door de Commissie Belgische Schutterijen van de OLS-Federatie. De workshop bestond uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. De theorie bestond uit een aantal gekende onderwerpen die nog eens opgefrist mochten worden. Aan de kogelvanger werd door Bert Jansen  (van Jansen Products) een checklist overlopen die kan gebruikt worden bij de jaarlijkse gebruikersinspectie van een vaste kogelvanger.
In de voormiddag namen 31 personen deel van 15 schutterijen. In de namiddag waren er 22 personen van 7 schutterijen aanwezig.

Downloadbare informatie

 

Mochten er vragen zijn, dan kunnen die steeds worden gesteld via een e-mailbericht aan sonja.creemers@olsfederatie.com.

IMG-20231028-WA0008
IMG-20231028-WA0005
IMG-20231028-WA0004

auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Kijkdoos voor kids

Op de Do2 pagina kan je tips terugvinden voor jouw schutterij om toe te passen. Hierbij presenteren wij een kijkdoos voor de jeugdige schutter.

Helden van het OLS

Vanaf vandaag wordt via streekomroep ZO-nieuws een nieuwe serie gepresenteerd over markante personen in en rond de schutterswereld in Beekdaelen. De serie wordt gemaakt in...

Schietboomindeling en planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u de schietboomindeling en een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein.