Vernieuwde website in de lucht

Afgelopen voorjaar is de automatiseringscommissie aan de slag geweest om de website van de OLS Federatie in een nieuw jasje te steken. Ook de nieuwsbrieven zullen vanaf heden een andere look and feel hebben.
De meest gebruikte items van de website - zoals cursusinformatie raadplegen, adressenlijsten downloaden of wedstrijdinformatie opzoeken  - zijn nu sneller te bereiken middels sneltoetsen op de hoofdpagina. De kalender is een kalender gebleven maar deze kunt u vanaf nu integreren in uw eigen online agenda. Daarbij kunt u ervoor kiezen enkel de evenementen van uw eigen schuttersbond op te nemen. Natuurlijk is de website zowel vanaf uw pc of laptop als vanaf uw tablet of smartphone te bekijken.

Met en vóór schutters

Wij wensen iedereen veel leesplezier maar vergeet niet: het succes van deze website is mede uw verantwoordelijkheid!
Nieuwsberichten en agendaitems kunt u aan ons melden via secr.olsfederatie@olsfederatie.com.
oude website
Bovenstaand een schermafdruk van de vorige website

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Muziekwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

De OLS-Federatie heeft in een eerder bericht medegedeeld dat bij de muziekwedstrijden op het OLS geen originele partituren afgegeven hoefden te worden.

45 jaar Edele Eedbroederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus

De Edele Eedbroederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus staat aan de vooravond van haar 45-jarig jubileum.

Planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein. Het tijdrooster staat niet ter...