Dit is het OLS-lied van Meijel

Het OLS-lied is nú te lezen, te horen én te zien op YouTube (klik op het logo hieronder om het muziekstuk af te spelen). De titel van het lied is "dè rakt òw".  De tekst en muziek zijn geschreven door Linda Koopmans. De productie en de opname is verzorgd door Tren van Enckevort (Rowwen Hèze). Volgens schrijfster Linda is het lied vertrokken vanuit het OLS-gevoel: "Het OLS-gevoel en dán het winnen van het OLS in 2019. Dat is verwerkt in dit liedje.”

Presentatie

Het lied werd gepresenteerd tijdens de loting van de optochtvolgorde op vrijdag, 18 maart in Meijel. OLS 2022 Meijel hoopt met dit meeslepende OLS-lied te raken en bij te dragen aan verbinding. Die band die zo belangrijk is voor de schutterijen in Nederlands en Belgisch Limburg… en: Dè rakt òw.
 Klik op het logo om het OLS-lied via YouTube af te spelen.
auteur: SC

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Muziekwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

De OLS-Federatie heeft in een eerder bericht medegedeeld dat bij de muziekwedstrijden op het OLS geen originele partituren afgegeven hoefden te worden.

45 jaar Edele Eedbroederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus

De Edele Eedbroederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus staat aan de vooravond van haar 45-jarig jubileum.

Planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein. Het tijdrooster staat niet ter...