Afscheidsreceptie Ger Koopmans

Op 10 juli jl. nam Ger Koopmans afscheid als President van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie. Maar liefst 9 jaar heeft hij onze schutterswereld op een fenomenale wijze vertegenwoordigd. Graag willen we hem hiervoor bedanken. Daarom organiseren wij een afscheidsreceptie.

 

  • Datum: vrijdag 16 september 2022
  • Tijd: 20.00 uur
  • Locatie: de feesttent aan de Florastraat te Nederweert

Wij nodigen u van harte uit voor deze afscheidsreceptie. Aansluitend is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Graag tot 16 september (Aanmelden niet nodig).

 

Bestuur van de OLS-federatie

 

De eventuele giften van de afscheidsreceptie wenst Ger Koopmans te schenken aan de Jeugdcommissie van de OLS federatie en aan de Stichting Limburgs Schutterijmuseum.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

45 jaar Edele Eedbroederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus

De Edele Eedbroederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus staat aan de vooravond van haar 45-jarig jubileum.

Planning terreinwedstrijden OLS 2024 Beekdaelen

Hierna treft u een opsomming aan van alle deelnemers die hebben ingeschreven voor deelname aan de wedstrijden op het OLS-wedstrijdterrein. Het tijdrooster staat niet ter...

OLS 2024 Beekdaelen in het Schutterijmuseum

Het Limburgs Schutterij Museum heeft sinds haar huisvesting in Steyl elk jaar een ruimte ingericht voor de winnaar van het OLS. Momenteel is dit winnaarshoekje...